Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αριστεριστές κρατούσαν ομήρους καθηγητές στο Πανεπιστήμιο!! Μούγκα από τα ΜΜΕ...!!



ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΜΜΕ-ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ!

Επί καθημερινής βάσεως, οι εξωνημένες γαλιάντρες των καθεστωτικών ΜΜΕ κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για άσκηση… βίας. Και βέβαια, δε λένε κουβέντα για αριστερή βία. Η οποία όχι μόνο υπάρχει, όχι μόνο είναι η μοναδική πολιτική βία που ασκείται στη χώρα από το 1974 και εντεύθεν, αλλά και εκδηλώνεται σχεδόν καθημερινά!

Χθες, λοιπόν, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (του οποίου το «άσυλο» έχει καταργηθεί προ διετίας, όπως μας βεβαίωναν κάποιοι σουλατσαδόροι της ψοφοδεξιάς…), μια συμμορία αφιονισμένων αριστεριστών, προφανώς κάποιας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, εισέβαλλαν στους χώρους και διέκοψαν βιαίως την συνεδρίαση του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αθηνών κρατώντας επί μία ώρα και πλέον ομήρους (!!!) τα μέλη του κλεισμένους σε αίθουσα της πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, με… αίτημα τη διακοπή της συνεδρίασης και την αποχώρηση των συμμετεχόντων σ’ αυτήν, απειλώντας τους ξεκάθαρα πως «δε φεύγουμε αν δε φύγετε». Κι όπως ήταν αναμενόμενο –έχει συμβεί άλλωστε τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν- τους έγινε το χατίρι!

Κι όπως επίσης ήταν αναμενόμενο, καμία λινάτσα των ΜΜΕ δεν είπε κουβέντα για το συμβάν στα «ενημερωτικά» (παραμορφωτικά) δελτία (ψευδών) ειδήσεων και κανένα κόμμα του… συνταγματικού τόξου δεν εξέφρασε τον αποτροπιασμό του κ.τ.λ. Τέλος, είναι περιττό να σας πούμε πως η Αστυνομία δεν έλαβε καμία εντολή να μπει στο χώρο που κρατούνταν οι όμηροι των συριζαίων και να τους απελευθερώσει, αλλά ούτε καν να τους περιμένει απ’ έξω από το πανεπιστήμιο και να τους συλλάβει.

Αυτή ακριβώς είναι η αριστερή χούντα που κυβερνάει την πατρίδα μας από το 1974 μέχρι σήμερα κι αυτήν την αριστερή χούντα οφείλουμε να ανατρέψουμε. Και θα την ανατρέψουμε!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: