Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Αργυρόκαστρο: Ανθελληνικό μίσος σε Έλληνες τουρίστες!!



Οι ακραίες εθνικιστικές προβοκάτσιες εις βάρος των Ελλήνων, δεν έχουν τέλος στην Αλβανία. Και δεν γίνεται λόγος μόνον για τις καθημερινές πολιτικές δηλώσεις διαφόρων πολιτικών.

Τα τελευταία 24ωρα στον χώρο όπου διαβιεί η Ελληνική Εθνική Μειονότητα καταγράφονται διάφορα περιστατικά που στόχο έχουν να εκφοβήσουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου αλλά και να εντείνουν το κλίμα ανθελληνισμού που επικρατεί στην χώρα.

Όπως μας ενημερώνει ανταποκριτής της Aftonomi.gr, δύο λεωφορεία με Έλληνες τουρίστες απ’ την περιοχή της Φλώρινας, που επισκέφτηκαν το Σάββατο την πόλη του Αργυροκάστρου έγιναν μάρτυρες του ανθελληνικού μένους των Αλβανών.

Μια ομάδα αλβανών εθνικιστών κρατώντας μεγάλες αλβανικές σημαίες στα χέρια τους, τους ακολούθησαν καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής τους στην πόλη - μουσείο φωνάζοντας προκλητικά συνθήματα κατά της Ελλάδας.

Το τυφλό μίσος δεν επιτρέπει να δουν πως κάποιοι άνθρωποι επισκέπτονται τη χώρα τους και αφήνουν χρήματα. Η έντονη ανθελληνική προπαγάνδα που χρόνια τώρα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, έχει δηλητηριάσει για τα καλά την κοινή γνώμη, πράγμα το οποίο θα έχει αρνητικές συνέπειες για το μέλλον.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: