Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Καθαιρέθηκε ο Τζήμερος από το κόμμα του – Με τον Άδωνι τι γίνεται;


Καθαιρέθηκε ο Τζήμερος από το κόμμα του – Με τον Άδωνι τι γίνεται;
Με αυτό το σχόλιο σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα, στέλεχος της «Δημιουργίας Ξανά» ανακοίνωσε την απόφαση κορυφαίων μελών του κόμματος να καθαιρέσουν τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Θάνο Τζήμερο και από τη θέση του Διευθυντή επικοινωνίας που κατείχε στον πολιτικό φορέα.
Αιτία, ήταν το προκλητικό σχόλιο στο Tweeter του Θάνου Τζήμερου για τους φοιτητές που πέθαναν στη Λάρισα από αναθυμιάσεις, καθώς δεν είχαν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης.
Ήδη στο νέο κόμμα γίνονται συζητήσεις ακόμα και για το ενδεχόμενο να υπάρξει οριστική διαγραφή του κ. Τζήμερου, λόγω και των αντιδράσεων. Στο απίστευτα προκλητικό σχόλιό του όμως ο Θάνος Τζήμερος βρήκε σύμφωνο και συμπαραστάτη τον βουλευτή τη ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επίσης ... «συνέλεξε» την οργή των αναγνωστών.
ADONIS TZIMEROS
Το ερώτημα που προκύπτει πολύ λογικά, είναι τι γίνεται τώρα με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη; Συμφωνεί η ΝΔ με τις τοποθετήσεις του βουλευτή της; Εκφράζει με λίγα λόγια την θέση της κυβέρνησης και του κόμματός του για το τραγικό αυτό περιστατικό ή όπως είπαν τα στελέχη του «Δημιουργία Ξανά» για τον Τζήμερο πως εκφράζει μόνο τον εαυτό του, το ίδιο ισχύει και για την ΝΔ με τον κ. Γεωργιάδη; Και αν ισχύει το τελευταίο τι πρέπει να συμβεί τώρα για το ...ατόπημα του Αδώνιδος;
http://www.newsbomb.gr
ΥΓ.ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: