Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


XA-KRHTH13
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης της Χρυσής Αυγής στο Ξενοδοχείο BELVEDERE στο Ηράκλειο. Εκατοντάδες φίλοι του κινήματος γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες των Συναγωνιστών Λαγού Γιάννη, Παναγιώταρου Ηλία, Καρεφυλλάκη Σταύρου, Κτιστάκη Παύλου και Πατεράκη Οδυσσέα. Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και στην Κρήτη δείχνοντας ότι η ώρα των Εθνικιστών πλησιάζει.
Οι γνωστοί ανθελληνικοί κύκλοι προσπάθησαν να ματαιώσουν την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Ο περιφερόμενος θίασος των αναρχοαριστεριστών πραγματοποίησε παράνομη αντισυγκέντρωση υπό την κάλυψη της αστυνομίας όμως λόγω του ψιλόβροχου διαλύθηκε διότι ως γνωστών όταν βρέχει δεν έχει… επανάσταση ενώ υπήρξε και τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο!
Στις τοποθετήσεις τους, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανέφεραν ότι θα συνεχίσουν τη “διάπλαση παίδων”, τη διαδικασία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους πολιτικούς μας αντιπάλους. Όπως σημείωσε ο Συναγωνιστής Η.Παναγιώταρος οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της Χρυσής Αυγής θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς (και φυσικά δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες τους μέσα από τους ιδιωτικούς) να έχουν εκεί τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα εξυπηρετούν τις ανάγκες των λαθρομεταναστών.
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: