Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Στην Εύβοια συνελήφθη Πακιστανός που παρενοχλούσε ανήλικες ενώ στην Κρήτη Πακιστανός παρενοχλούσε παιδιά…

Στη σύλληψη ενός 43χρονου υπηκόου Πακιστάν για προσβολή

της γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησαν χθες το βράδυ εντός της χερσαίας ζώνης στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια στελέχη της λιμενικής αρχής Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ο 43χρονος συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας από ανήλικες, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και άδειας παραμονής στη χώρα

Προανάκριση διενεργείται από το κεντρικό λιμεναρχείο Χαλκίδας

Κρήτη: Πακιστανός παρενοχλούσε ανήλικους σε παραλία των Χανίων

Το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε πάνω πατέρα ένας Πακιστανός το έκανε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος ανήλικων παιδιών στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Πατέρας τον παρακολουθούσε από ώρα και τον ακινητοποίησε για τον παραδώσει στην αστυνομία.

Όταν 37χρονος αλλοδαπός Αθήνα κάνει βόλτες πάνω-κάτω στα πόδια ντυμένος με βερμούδα και πουκάμισο και να παρατηρεί τις ομπρέλες θαλάσσης χωρίς να πουλάει κάτι όμως όταν έβλεπε κάποιο παιδάκι μόνο του έξω στην ακτή Ενώ οι γονείς του είχα πει στη θάλασσα πλησίαζε και του έκανε προκλητικές χειρονομίες.

Οι ύποπτες κινήσεις του είχαν ήδη παραξενέψει κάποιους λουόμενους οι οποίοι άρχισαν τον παρατηρούν. Ένας πατέρας αντιλήφθηκε ότι έκανε άσεμνες χειρονομίες σε παιδιά ακόμη και κοντά στις ντουζιέρες και τις τουαλέτες της παραλίας και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Στην ακτή έφτασαν άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 37χρονο αλλοδαπό που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

www.police-voice.com  29/6/2021

https://tourkikanea.gr/recent/pakist/

Δεν υπάρχουν σχόλια: