Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Επίθεση στα Σεπόλια – τον εκτέλεσαν με οκτώ σφαίρες μέσα σε καφετέρια

 

Ο Αλβανός με το αλεξίσφαιρο σεσημασμένος για απόπειρες ανθρωποκτονίας, κλοπές και ληστείες είναι ο νεκρός στα Σεπόλια.

Σεσημασμένος Αλβανός για απόπειρες ανθρωποκτονίας, κλοπές και ληστείες είναι ο νεκρός, δολοφονημένος με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες, μέρα μεσημέρι στα Σεπόλια όταν ένοπλος εισέβαλε σε καφενείο, πυροβόλησε στο κεφάλι θαμώνα και τον σκότωσε. Το χτύπημα εκτυλίχθηκε στην οδό Δυρραχίου 30. 

Πληροφορίες του ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα, συγκεκριμένα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών που δρουν στο κέντρο της Αθήνας. 

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, το θύμα, που δέχθηκε οκτώ σφαίρες, ήταν 34 ετών, σεσημασμένος κακοποιός αλβανικής καταγωγής. Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. 

Είχε δεχθεί πάλι επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πλατεία Αττικής και οι δράστες, που δεν τον πέτυχαν, είχαν αφήσει το πιστόλι σε ταξί με το οποίο διέφυγαν. 

Οι αρχές ασφαλείας έχουν έναν πλούσιο φάκελο για το θύμα, ο οποίος μάλιστα είχε εντοπιστεί ακόμη και με αλεξίσφαιρο γιλέκο να οδηγεί ηλεκτρικό πατίνι σε τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ μία ημέρα μετά τον είχαν και πάλι πυροβολήσει μέσα από ταξί στην πλατεία Δεληγιάννη, τραυματίζοντάς τον τότε ελαφρά. 

Για την υπόθεση των πυροβολισμών στην πλατεία Δεληγιάννη, οι αρχές ασφαλείας και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών είχε προχωρήσει και σε συλλήψεις.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: