Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ 2021 – Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ!

 

Στις 19 Μαΐου οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής με πρωτοβουλία της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης έδωσαν δυναμικά το παρών στην Πλατεία Ακριτών Πόντου στέλνοντας παντού το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης και υποσχόμενοι πως δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε τις 353.000 Ψυχές των Ελλήνων του Πόντου που σφαγιάστηκαν και ζητούν Δικαίωση ! 

Οι Συναγωνιστές από νωρίς είχαν γεμίσει την πλατεία της περιοχής κάνοντας την παρουσία τους αισθητή και δίνοντας το στίγμα της Χρυσής Αυγής για ακόμα μία χρονιά στις Αχαρνές!


Με την έναρξη της εκδήλωσης έγινε αναφορά από μέλος του Μετώπου Νεολαίας για την διαχρονική παρουσία του Κινήματος σε όλα τα εθνικά προσκλητήρια με πρώτον από όλους τον Αρχηγό μας και πολιτικό κρατούμενο Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή γιατί μένει ασυμβίβαστα Εθνικιστής σε καιρούς προδοσίας.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η Εθνικίστρια και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μιχαλολιάκου Ουρανία, η οποία στην ομιλία της έκανε σαφές πως θα μνημονεύουμε πάντα την Γενοκτονία πέρα απο κάθε αντικειμενική δυσκολία και υπό τις οποιεσδήποτε συνθήκες!


Σχολίασε καυστικά το γεγονός ότι κανένα κόμμα δεν αναφέρει ποτέ στις ανακοινώσεις που βγάζουν, τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ και αυτό αποτελεί μια μεγάλη ντροπή.


Ορμώμενη από τις αξιομνημόνευτες ομιλίες του Αρχηγού μας, έκανε ιστορική αναδρομή και δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την προδοτική στάση του διεθνούς αλλά και εγχώριου κομμουνισμού κατά την περίοδο των διωγμών των Ελλήνων του Πόντου, ενώ στο τέλος ευχήθηκε: Και του Χρόνου στην Σαμψούντα, στην Τραπεζούντα, στον Πόντο και στην Μικρά Ασία !

Μετά το πέρας της Τελετής πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία από αυτοκίνητα και μηχανές που ξεσήκωσαν τους δρόμους της περιοχής και έδωσαν το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!


https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: