Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ο Δένδιας θα… ήθελε να στηρίξει η ΝΔ Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη

«Βόμβα» προοδευτισμού έριξε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέα Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» 90,1. Δήλωσε ότι και το κόμμα του θα μπορούσε να στηρίξει την υποψηφιότητα Μπουτάρη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Δήλωσε ότι μπορεί ο Τσίπρας να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό αλλά θα πρέπει και η ΝΔ να συνομιλεί με όποιον έχει κεντροαριστερές απόψεις ανοιχτές στην κοινωνία, συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχουν προτάσεις της κεντροαριστεράς που δεν μπορούν να συζητήσουν και την συζήτηση Τσίπρα-Μπουτάρη θα μπορούσαν να την κάνουν και αυτοί. Το ζητούμενο για την ΝΔ είναι αν κάποιοι είναι φίλα προσκείμενοι σε δηλώσεις τύπου Μπουτάρη ή αν με οποιαδήποτε αφορμή κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν εσωκομματική αντιπολίτευση.
Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί στην συνέχεια σχολιάζοντας την αρνητική στάση του Μητσοτάκη στο θέμα της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης, κάτι που τον έφερε σε κόντρα με τους Στουρνάρα, Σαμαρά και Βενιζέλο δήλωσε ότι αυτός είναι αρχηγός κόμματος και όχι θεωρητικός της οικονομίας. Πιο ευθεία επίθεση δεν θα μπορούσε να γίνει.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: