Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Παρεμβάσεις Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής ενάντια σε Τουρκία και διευθυντήριο των Βρυξελλών - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο 2021-2027 και ίδιοι πόροι.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κυρία Πρόεδρε, με το πρόσχημα της καλύψεως του οικονομικού κενού που θα δημιουργήσει η αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο προβλέπει μεγάλες περικοπές και μάλιστα περικοπές σε καίριους τομείς, όπως είναι η Κοινή Γεωργική Πολιτική και οι κοινωνικές παροχές. Άρα, η οικονομική ζωή των Ευρωπαίων θα επηρεαστεί αρνητικά.
Υπό την έννοια αυτή, είναι αδιανόητο να γίνονται περικοπές στους Έλληνες, οι οποίοι υποφέρουν από τα μέτρα λιτότητας που τους έχουν επιβληθεί και να προβλέπεται επένδυση 13 δισεκατομμυρίων στην άμυνα προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένας ανύπαρκτος, ένας φανταστικός εχθρός, ο οποίος υποτίθεται ότι μας απειλεί. Επίσης, είναι αδιανόητο να αυξάνονται τα κονδύλια για την αντιμετώπιση της μεταναστεύσεως, από την οποία και πάλι οι Έλληνες έχουν υποφέρει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο λαό της Ευρώπης, αντί να ανατεθεί στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις η αποστολή να προστατεύσουν τα σύνορα της χώρας, που είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, από την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών.
Τέλος, είναι απαράδεκτο να χρηματοδοτείται η Τουρκία, μία χώρα η οποία έχει τόσο προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και παραβιάζει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου".
Λ. Φουντούλης: Πραξικόπημα των Βρυξελλών και του Βερολίνου στην Ιταλία
Κατά την διάρκεια της επισκέψεως του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου στο ευρωκοινοβούλιο και στην συζήτηση στην ολομέλεια σχετικά με το μέλλον της Ενώσεως, έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Στην παρέμβαση του επεσήμανε πως η Ένωση δεν έχει μέλλον όσο η άρχουσα πολιτική τάξη επιχειρεί να επιβάλλει την θέληση της παρά την αντίθετη θέση που εκφράζουν οι Λαοί της Ευρώπης. Αναφέρθηκε στην ωμή παρέμβαση του Βερολίνου και των Βρυξελλών στην Ιταλία, χαρακτηρίζοντας την πραξικόπημα, ενώ υπενθύμισε ανάλογες παρεμβάσεις στην Ελλάδα, στην Μεγάλη Βρετανία, στην Πολωνία και την Ουγγαρία. Τέλος, προκάλεσε τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου να απαντήσει στο πότε σκοπεύει να μετατρέψει την χώρα του, από φορολογικό παράδεισο που είναι σήμερα, σε κανονικό κράτος.
Ολόκληρη η παρέμβαση:
"Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενώσεως προδιαγράφεται αβέβαιο, όσο επικρατούν απόψεις σαν αυτές που ακούμε εδώ σήμερα και κυρίως όσο διαπράττονται ενέργειες σαν και αυτές που παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να πνίξει κάθε διαφορετική άποψη που στηρίζει Εθνικές πολιτικές βαφτίζοντάς τες Λαϊκίστικές, ευρω-σκεπτικιστικές και ακραίες. Αυτό που συνέβη πριν από λίγες μέρες στην Ιταλία είναι ουσιαστικά πραξικόπημα, με την στήριξη -εάν όχι την καθοδήγηση- του Βερολίνου και των Βρυξελλών και διέλυσε τα τελευταία προσχήματα που προσπαθούσε η κυρίαρχη μέχρι σήμερα πολιτική τάξη να κρατήσει.
Όχι, κύριε επίτροπε Έτινγκερ, δεν θα μάθουν οι αγορές τους Ιταλούς πως να ψηφίζουν. Εσείς που είστε διορισμένος και όχι εκλεγμένος πρέπει να μάθετε να σέβεστε την ετυμηγορία των ευρωπαίων πολιτών. Φαίνεται πως η δημοκρατία είναι καλή μόνο όταν οι Πολίτες δεν αποφασίζουν να στραφούν ενάντια στις επιθυμίες σας. Η Ιταλία σήμερα είναι απλά ο τελευταίος κρίκος σε αυτήν την μακρά αλυσίδα αντί-δημοκρατικών επεμβάσεων της Ενώσεως. Θυμόμαστε όλοι την απαράδεκτη και ξεκάθαρα εκβιαστική στάση των θεσμών εναντίον της Ελλάδος, παρά την θέληση του ελληνικού Λαού, όπως αυτή εκφράστηκε στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015.
Θυμόμαστε επίσης την συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα προσπάθεια ανατροπής του Brexit, καθώς και τις πιέσεις, που πολλοί προσπαθούν να μετατρέψουν σε κυρώσεις, εναντίον της Πολωνίας και της Ουγγαρίας, απλά και μόνο γιατί οι Λαοί αποφασίζουν διαφορετικά από τα σχέδια της νομενκλατούρας των Βρυξελών. Με συμπεριφορές σαν και αυτή, να είστε σίγουρος πως οι μέρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με την σημερινή της μορφή είναι μετρημένες και θα φέρεται το βάρος της ευθύνης που σας αναλογεί.
Τέλος, κύριε πρωθυπουργέ εάν έχετε την καλοσύνη, θα ήθελα να με πληροφορήσετε στο πλαίσιο πάντα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, πότε θα μετατραπεί το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου σε μια κανονική χώρα και θα πάψει να είναι ένας φορολογικός παράδεισος, καταφύγιο για τα κέρδη των μεγάλων πολυεθνικών, εις βάρος των υπολοίπων Λαών της Ευρώπης;"
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: