Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Απάντηση Α. Ματθαιόπουλου στον ανθέλληνα Μπουτάρη: Η Μακεδονία είναι μόνο μία και είναι Ελληνική - ΒΙΝΤΕΟ


Στις προκλητικές ασυναρτησίες του ανθέλληνα δημάρχου Μπουτάρη απάντησε από βήματος του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, κατά τη συζήτηση που έλαβε χώρα χθες στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης με θέμα την ονομασία των Σκοπίων.
Αρχικά, ο συναγωνιστής αποδόμησε τα «επιχειρήματα» του δημάρχου που με δηλώσεις του εμφανίζεται ως ο πιστότερος σύμμαχος της μνημονιακής συγκυβέρνησης και τόνισε ότι οι από κοινού μεθοδεύσεις τους για την προδοσία εις βάρος της Μακεδονίας και της ιστορίας της θα πέσουν στο κενό.
Εν συνεχεία κατηγόρησε τους όψιμους «Μακεδονομάχους» που αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν την πρόταση της Ελληνικής Αυγής, η οποία ήδη από τις 8 Ιανουαρίου απαίτησε την διεξαγωγή συζήτησης με μοναδικό θέμα το Σκοπιανό, πρόταση που απορρίφθηκε μόνο και μόνο για να επανέλθουν αργότερα ως δήθεν υπερασπιστές της ελληνικότητας της Μακεδονίας αυτοί που ουδόλως ενοχλήθηκαν όταν ο δήμαρχος αποκαλούσε τα Σκόπια ως Μακεδονία.
Τέλος, ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος τόνισε ότι το ψήφισμα που κατέθεσε η ΝΔ για το Σκοπιανό είναι ελλιπές και πως παρά τις προσπάθειες της να αναδειχθεί σε υπέρμαχος των ιστορικών μας δικαίων δεν απαλλάσσεται από τις ευθύνες που την βαραίνουν, πόσω μάλλον όταν συνεχίζει να θεωρεί εθνική γραμμή την σύνθετη ονομασία για γεωγραφικό προσδιορισμό του γειτονικού κρατιδίου. Η μόνο εθνική πρόταση είναι αυτή της Ελληνικής Αυγής: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: