Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Θλιβερή επανεμφάνιση του σύγχρονου «Εφιάλτη» Τζέφρυ με δήλωση υπέρ της προδοσίας της Μακεδονίας μας

Θλιβερή επανεμφάνιση του σύγχρονου «Εφιάλτη» Τζέφρυ με δήλωση υπέρ της προδοσίας της Μακεδονίας μας
Σταθερός και συνεπής εθνομηδενιστής, τόσο στις δηλώσεις όσο και στις πράξεις του, ένας «άξιος» απόγονος του Εφιάλτη, του Νενέκου και του Πήλιου Γούση επανήλθε εκ της λήθης για να δηλώσει την ανθελληνική παρουσία του.
Ο λόγος για τον Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος μετά την αποδοχή παλαιότερα του σχεδίου Ανάν (το οποίο, όμως, οι Έλληνες της Κύπρου, με ένα συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 76%, έριξαν στα σκουπίδια) κάνει παρέμβαση σ’ ένα ακόμη Εθνικό θέμα, αυτό της Μακεδονίας ΜΑΣ, όπου ανάμεσα σε άλλα λέει και τα εξής:
«Εθνικό συμφέρον είναι η συμφιλίωση των δύο λαών, με λύση αξιοπρεπή και αμοιβαίως αποδεκτή […] μπροστά στο εθνικό συμφέρον δεν χωρά η κομματική ψηφοθηρία, ούτε η εκμετάλλευση της αγωνίας του ελληνικού λαού, ούτε βεβαίως οι ακραίες φωνές που καλλιεργούν διχόνοια και αδιέξοδα για τους Έλληνες και τη χώρα».
Το να ομιλεί για «Εθνικό συμφέρον» (και μάλιστα δύο φορές) ένας θλιβερός τύπος με 25% Ελληνική καταγωγή και 0% Εθνική συνείδηση θα μπορούσε πιθανόν να αποτελεί ανέκδοτο. Το γεγονός, όμως, ότι ο χαζοχαρούμενος Τζέφρυ διετέλεσε πρωθυπουργός αυτής της Χώρας και έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να προξενήσει απέραντο κακό στην Πατρίδα και τον Λαό, αφαιρεί αυτόματα οποιαδήποτε διάθεση αστεϊσμού.
Δυστυχώς γι’ αυτόν τον πολιτικά ξοφλημένο ανθέλληνα και τους ομοίους του με τις «ψύχραιμες» (διαβάζονται και ως προδοτικές) απόψεις, ο Ελληνικός Λαός θα τους φτύσει κατάμουτρα ξανά. Το έκανε στις 21 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη, θα το κάνει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, θα το ξανακάνει όποτε πάλι χρειαστεί. Το σύνθημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ» είναι ο κινητήριος μοχλός της Εθνικής διάθεσης εκατομμυρίων Ελλήνων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: