Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ομολογία του πρώην υπευθύνου οικονομικών του ΠΑΣΟΚ: Πήραμε 1.000.000 μάρκα από την Siemens!

Ομολογία του πρώην υπευθύνου οικονομικών του ΠΑΣΟΚ: Πήραμε 1.000.000 μάρκα από την Siemens!
Πραγματικός κόλαφος για το κλεφτοΠΑΣΟΚ αποδείχθηκε η χθεσινή μέρα της πολύκροτης δίκης για τις μίζες της Siemens. Η εισροή μαύρου χρήματος από την Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώθηκε χθες από τα πλέον επίσημα χείλη, τον άλλοτε υπεύθυνο οικονομικών του κόμματος Σπύρο Αυγερινό, ο οποίος κατέθεσε στην συγκεκριμένη δίκη.
Ο μάρτυρας, με καθυστέρηση 10 ετών, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του πάλαι ποτέ «στρατηγού» του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Τσουκάτου ότι το 1.000.000 γερμανικά μάρκα, το οποίο τον έφερε στην θέση του κατηγορουμένου, πήγε στα ταμεία του κόμματος, ανατρέποντας την αρχική θέση του ότι ουδέποτε παρελήφθησαν από το Κίνημα χρήματα της Siemens.
«Ο Θόδωρος Τσουκάτος είχε φέρει χρήματα στο κόμμα, αλλά τότε δεν ήξερα ότι ήταν από τη Siemens. Ήμουν μπροστά όταν είχε φέρει μέρος των χρημάτων και πήρε κουπόνια, τα οποία καταστράφηκαν σε μεταγενέστερο χρόνο» κατέθεσε ο μάρτυρας, περιγράφοντας παράλληλα ότι επρόκειτο για συνήθη πρακτική (!) να φτάνουν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ χρήματα με αυτόν τον τρόπο. «Οι εταιρίες θέλουν να διατηρούν καλές σχέσεις με όλο το πολιτικό φάσμα και να υπάρχει η αίσθηση της ηθικής υποχρέωσης. Δημιουργούν ευνοϊκό κλίμα με τα κόμματα για να μη βρεθούν από τη μεριά του χαμένου» ανέφερε.
Τα όσα παραδέχθηκε ο άλλοτε υπεύθυνος οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αποτελούν την ταφόπλακα στον πολιτικό τάφο όχι μόνο του κόμματος το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, αλλά και του Σημίτη προσωπικά, ο οποίος έχει το θράσος και την αναίδεια να μας κάνει ακόμη υποδείξεις για το πώς θα πορευτεί η Χώρα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει να φτάσει αυτή την απίστευτα βρώμικη υπόθεση διαφθοράς μέχρι το τέλος και να αποδώσει τα δέοντα τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στα υπόλοιπα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου» που έπαιρναν τις μίζες της Siemens.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: