Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Απαγωγές και έγκλημα σαρώνουν τη Συρία!! Και αυτούς τους τρομοκράτες η διεθνής κοινότητα τους αποκαλεί ''απελευθερωτικό στρατό''...



Με απαγωγές, εκβιασμούς και εγκληματικές ενέργειες χρηματοδοτούνται οι ισλαμιστές αντάρτες, σύμφωνα πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα η τακτική αυτή έχει καταστεί τόσο προσοδοφόρα ώστε στις τάξεις των ανταρτών εισέρχονται και κοινοί εγκληματίες απλά και μόνο γιατί έτσι βρίσκουν την καλύτερη ευκαιρία για πλιάτσικο.

Επίκεντρο των απαγωγών είναι το Χαλέπι όπου οι ισλαμιστές αντάρτες διατηρούν ακόμα αξιόλογη δύναμη. Το φαινόμενο έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις ώστε άλλοι αντάρτες προσφέρουν βοήθεια στις οικογένειες των απαχθέντων και υπόσχονται να απελευθερώσουν τους ομήρους από τα χέρια των συντρόφων τους. Για το λόγο αυτό οι τοίχοι στους δρόμους του Χαλεπίου έχουν γεμίσει με τηλέφωνα βοήθειας στα οποία μπορούν, υποτίθεται, να απευθυνθούν οι συγγενείς των απαχθέντων.

Αυτά όμως μόνο φαινομενικά αφού η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι ομάδες ανταρτών που υποτίθεται βοηθούν στην απελευθέρωση των ομήρων διαπράττουν με τη σειρά τους άλλες απαγωγές!

Ο φόβος που επικρατεί στον άμαχο πληθυσμό είναι τόσο μεγάλος ώστε σχεδόν όλοι όσοι διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook αναρτούν υβριστικά συνθήματα κατά της κυβέρνησης Άσαντ σαν μέτρο προφύλαξης. Σε περίπτωση που πέσουν θύματα απαγωγής επιδεικνύουν στους αντάρτες τις αναρτήσεις αυτές ώστε να αφεθούν ελεύθεροι ή τουλάχιστον να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης.

Κατά τα άλλα και σύμφωνα πάντα με τη διεθνή κοινότητα, οι ισλαμιστές αντάρτες της χώρας ονομάζονται Free Syrian Army, δηλαδή Ελεύθερος Στρατός της Συρίας. Κάτι σαν τον Απελευθερωτικό Στρατό του Κοσόβου, για παράδειγμα, στελέχη του οποίου σήμερα κατηγορούνται για δολοφονίες Σέρβων με σκοπό την εμπορία των οργάνων τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: