Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ναυάγιο debate με ΣΥΡΙΖΑ να θέλει διάλογο με κόμματα "a la carte"!


Ματαιώθηκε το ντιμπέιτ ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και στον Αλέξη Τσίπρα, παρά το ότι είχε οριστεί η διεξαγωγή του για τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να μετάσχει στο debate τo 7% του ελληνικού λαού, δηλαδή η Χρυσή Αυγή.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, στον τρόπο διεξαγωγής ενώ στη Συγγρού τονίζουν ότι ενώ είχε συμφωνηθεί το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου για τη διεξαγωγή του, αίφνης η Κουμουνδούρου έβαλε στο τραπέζι κι άλλο όνομα δημοσιογράφου (Έλλη Στάη).

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει τη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ, ένα ανάμεσα σε Σαμαρά - Τσίπρα και ένα δεύτερο με τη συμμετοχή όλων των αρχηγών, πλην του Ν. Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής. Έτσι φαίνεται αντιλαμβάνονται την δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ. Με αποκλεισμό του 7% του ελληνικού λαού. Όταν όμως μέχρι πριν από ένα μήνα που είχαν 4,5% στις κάλπες τολμούσε κάποιο Μέσο να μην μεταδώσει καποιο δελτίο Τύπου το κατηγορούσαν ότι "απέκλειε τον ΣΥΡΙΖΑ από την δημόσιο διάλογο".

Με επίσημη ανακοίνωσή της, την οποία μεταδώσαμε πριν λίγο, η ΝΔ αποδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ και στην προσπάθεια του να αποφύγει τα κρίσιμα ερωτήματα της προεκλογικής περιόδου την ματαίωση του ντιμπέιτ μεταξύ Σαμαρά-Τσίπρα η ΝΔ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: