Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μπερίσα: «Η νίκη της ΝΔ είναι θετική για τους μετανάστες»


Μπερίσα: «Η νίκη της ΝΔ είναι θετική για τους μετανάστες»
Παραμύθια της Χαλιμάς ήταν όλα όσα έλεγε προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς, ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες κ.λπ., μπας και κόψει κανένα ψηφαλάκι από την Χρυσή Αυγή. Κι αυτό το γνώριζαν οι πάντες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και βέβαια, το γνώριζαν πρώτοι απ’ όλους οι πολιτικοί των χωρών εκείνοι που θα ήταν αναγκασμένοι να τακτοποιήσουν στην πατρίδα τους, τους λαθρομετανάστες που θα… έδιωχνε από την Ελλάδα ο Σαμαράς.

Όπως π.χ. ο πρωθυπουργός της Αλβανίας (και μέγας ανθέλλην και καταπιεστής των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών), Σαλί Μπερίσα. Μιλώντας, λοιπόν, σε συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός του, ο Μπερίσα χαιρέτισε τη νίκη του Σαμαρά (και των ομοίων του…) στις εκλογές, τονίζοντας πως «είναι θετική για τους μετανάστες»! Ιδού τι είπε ο Μπερίσα:

«Ο ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή προοπτική για την Ελλάδα. Η ψήφος του ελληνικού λαού χαιρετίστηκε από ολόκληρη την Ευρώπη και τον πολιτισμένο κόσμο. Το ελληνικό έθνος ψήφισε υπέρ πολιτικών δυνάμεων, που είναι προσηλωμένες στην εφαρμογή των συμφωνιών και την υπηρέτηση των συμφερόντων του έθνους και της χώρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης. Το ελληνικό έθνος εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση στον κεντροδεξιό ηγέτη Αντώνη Σαμαρά. Η νίκη της ΝΔ είναι θετική για τους μετανάστες».
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mperisa-h-nikh-ths-nd-einai-thetikh-gia-tous-metanastes

Δεν υπάρχουν σχόλια: