Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ: «Η Άντζελα Δημητρίου θα τραγουδήσει στα κατεχόμενα»




Σύμφωνα με τον τουρκο"κύπριο" δημοσιογράφο Τζενγκίζ Σεμερτζίογλου, η Άντζελα Δημητρίου θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Λευκωσία.
Ο Τουρκο«κύπριος» γράφει ακόμη ότι η Ελληνοκυπριακή πλευρά θα προβεί σε πιέσεις για να μην πραγματοποιηθεί η εμφάνιση της τραγουδίστριας στο κατεχόμενο κομμάτι του νησιού.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Άντζελα Δημητρίου και η Άννα Βίσση είναι οι πιο γνωστές στην Τουρκία Ελληνίδες τραγουδίστριες. Εμείς να θυμίσουμε ότι προς τιμή της, η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, σε σχετική πρόσκληση που δέχθηκε αρνήθηκε κατηγορηματικά να τραγουδήσει στην Τουρκία, λόγω του Κυπριακού και για τα όσα δεινά έχει προκαλέσει η Τουρκία στον Ελληνισμό της Κύπρου αλλά και επειδή η ίδια έχει ζήσει πολύ άσχημες στιγμές με την εισβολή των Τούρκων στο νησί.

Εμείς καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την κίνηση της συγκεκριμένης κατά τα άλλα"προοδευτικής" τραγουδίστριας να τραγουδήσει στα κατεχόμενά μας εδάφη. Ούτε ίχνος ντροπής. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.

Η υποστηρικτής της Ελληνοτουρκικής φιλίας με τον τρόπο αυτό δείχνει ότι αναγνωρίζει το παράνομο κράτος των τούρκων στο βόρειο κομμάτι της πατρίδας μας μαχαιρώνοντας έτσι πισώπλατα τους Έλληνες Κύπριους αλλά και όλο τον Ελληνισμό.

Να θυμίσουμε ότι δείγματα τουρκολαγνείας (μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα όσα κάνει η Άντζελα Δημητρίου) έδειξε από το παρελθόν όταν η συγκεκριμένη τραγουδίστρια μετάβηκε στην Τουρκία, και προς ένδειξη ραγιαδισμού κατ' εμάς φίλησε την Τούρκικη σημαία.
Την τούρκικη σημαία δεν φίλησαν οι χιλιάδες αιχμάλωτοι, υπό την απειλή του όπλου κατά την τουρκική εισβολή, προτίμησαν τον θάνατο από την ταπείνωση.

Όσο θα υπάρχουν εφιάλτες, θα υπάρχουν και Σπαρτιάτες έτοιμοι να υπερασπιστούν τις αξίες και τα ιδανικά που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. 
http://www.elamcy.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: