Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Εμετική δήλωση Στ.Μάνου: «Δυο χιλιάδες ευρώ πρόστιμο να πληρώσουν οι οδηγοί»

 

Εμετική ανάρτηση από τον αρχιερέα του νεοφιλελευθερισμού - δηλαδή της θεωρίας πως να ιδιωτικοποιείς τα κέρδη και να κρατικοποιείς τις ζημίες- Στέφανο Μάνο, πρώην υπουργό στην κυβέρνηση του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού.

Γράφει λοιπόν ο Μάνος που καλύτερα θα έκανε να μας εξηγήσει πως έριξε έξω την Αλατίνη: 

«Επειδή με ρώτησαν πώς μπορεί πρακτικά να γίνει ο έλεγχος των ελαστικών, θυμίζω ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, ο κ. Πιερρακάκης ανακοίνωσε νέα εφαρμογή με την οποία εντοπίζονται τα αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Τα ΚΤΕΟ ελέγχουν μεταξύ άλλων την κατάσταση των ελαστικών και διατηρούν τις πληροφορίες κάθε αυτοκινήτου για τρία χρόνια τουλάχιστον.

Η δική μου υπόθεση είναι ότι οι νταλίκες που δίπλωσαν στην Αττική Οδό και η πλειοψηφία των αυτοκινήτων που ακινητοποιήθηκαν είχαν φθαρμένα ελαστικά.

Με την εφαρμογή του κ. Πιερρακάκη είναι εύκολος ο έλεγχος. Τα αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν στην Αττική Οδό και θα αποζημιωθούν με απόφαση του πρωθυπουργού με 2.000 ευρώ είχαν περάσει ΚΤΕΟ; Και αν ναι, το ΚΤΕΟ είχε συστήσει αντικατάσταση ελαστικών; Και αν πάλι ναι, αντικαταστάθηκαν; Διότι αν το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ και δεν είχε αντικαταστήσει φθαρμένα ελαστικά παρά τη σχετική υπόδειξη, τότε δεν πρέπει να λάβει αποζημίωση 2.000 ευρώ αλλά ενδεχομένως να πληρώσει αποζημίωση για όσα προβλήματα προκάλεσε στους άλλους.»

Αυτές τις απίστευτες μπούρδες τις γράφει αφότου έχουν περάσει 2 24ωρα και έχουν τόσο η κυβέρνηση όσο και η Αττική οδός παραδεχθεί τις ευθύνες τους! Επιπλέον τον διαψεύδει ο πολυ σοβαρός επιστήμων και υπεύθυνος διαχείρισης φυσικών καταστροφών Ευθύμιος Λέκκας ο οποίος απόψε στο ΜEGA δήλωσε πως η Αττική οδός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος στην χώρα χαρακτηρίζοντας την «οδό εγκλωβισμού».

Αλλά τι να πείς για ανθρώπους πορφυρογέννητους που δεν έχουν έρθει ποτέ στην θέση να μην έχουν λεφτά όχι για να αλλάξουν λάστιχα στο αμάξι αλλά ούτε για να πληρώσουν το ρεύμα στο σπίτι τους. Κάπως έτσι είναι και οι περισσότεροι θιασώτες της ιδεολογίας του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα: Πορφυρογέννητοι ή κρατικοδίαιτοι...

https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: