Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ως «κάθαρμα» και «κατσαρίδα» χαρακτήρισε ο Γιακόμπι Έλληνα πολίτη που είχε το… θράσος να διαφωνήσει μαζί του! (Βίντεο)

Όλα τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με τον απαράδεκτο ξυλοδαρμό, από αγνώστους, του Γερμανού δημοσιογράφου Τόμας Γιακόμπι την Κυριακή το πρωί στο Σύνταγμα κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης που διοργανώθηκε εναντίον της λαθρομετανάστευσης. Κανένα, όμως, απ’ αυτά δεν σχολίασε το παραμικρό για τα όσα εξίσου απαράδεκτα ο Γιακόμπι δήλωσε μπροστά στις κάμερες, χαρακτηρίζοντας ως «κάθαρμα» και «δειλή κατσαρίδα» έναν συμμετέχοντα στην εκδήλωση αυτή, επειδή διαφωνούσε μαζί του!
Για την ακρίβεια, όταν κάποιος από τους συγκεντρωμένους διαφώνησε με τα λεγόμενα του Γιακόμπι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο τελευταίος του είπε τα εξής «πολιτισμένα» και «αντιρατσιστικά»: «Δεν είσαι λαός, ένα κάθαρμα είσαι, μια κατσαρίδα είσαι, μια δειλή κατσαρίδα»! Μάλιστα, όταν ένας από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση τον ρώτησε εάν έχει την άδεια των παρευρισκόμενων για να τους τραβάει με την κάμερα ο Γιακόμπι του απάντησε στον ίδιο ακριβώς τόνο λέγοντας ότι από τις κατσαρίδες δεν ζητάει άδεια!
Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Ένας Γερμανός ήρθε στην Ελλάδα, πήγε σε μία συγκέντρωση όπου και τράβηξε φωτογραφίες χωρίς την θέληση των συγκεντρωμένων (όπως τουλάχιστον καταγγέλθηκε) και όταν κάποιος στα όσα αυτός είπε περί «φασιστών» του απάντησε, επιστρέφοντάς του τον χαρακτηρισμό, ότι «εσύ είσαι ο φασίστας», ο Γιακόμπι χρησιμοποίησε τους άθλιους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς «κάθαρμα», «κατσαρίδα», «δειλή κατσαρίδα».
Αλήθεια, ο περιβόητος «αντιρατσιστικός νόμος» δεν ισχύει εδώ πέρα για τον Γερμανό υβριστή ενός Έλληνα πολίτη; Εάν ένας Έλληνας χαρακτήριζε κάποιον αλλοδαπό ως «κάθαρμα» και «κατσαρίδα» τι θα συνέβαινε; Ερώτημα ρητορικό, βεβαίως, γιατί σε αυτήν την περίπτωση ο Δημητράς και οι παρόμοιοί του θα αναλάμβαναν δράση. Τώρα; Απόλυτη σιωπή…
Αυτά, για να βλέπουμε την υποκρισία όλων εκείνων που παριστάνουν τους «αντιρατσιστές», αλλά όταν κάποιος προσβάλει με τον χειρότερο τρόπο τους Έλληνες εκείνους που έχουν διαφορετική θέση από αυτόν τηρούν σιγή ιχθύος. Περιμένουμε, λοιπόν, απ’ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τους εκπροσώπους των κομμάτων που καταδίκασαν την επίθεση, από αγνώστους, κατά του Γιακόμπι να εκδώσουν και ανάλογη καταδικαστική ανακοίνωση για τα άθλια λεγόμενά του εναντίον Έλληνα πολίτη. Προφανώς, θα περιμένουμε για πάντα…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: