Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν τα ΑΤΜ, όταν μοιράζει τα επιδόματα η κυβέρνηση των “εθνικοφρόνων”

Λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν τα ΑΤΜ, όταν μοιράζει τα επιδόματα η κυβέρνηση των “εθνικοφρόνων”
Όλοι θυμόμαστε όταν πριν από λίγα χρόνια, επί ΣΥΡΙΖΑ, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι οργίαζαν στα κανάλια και τις φυλλάδες της διαφθοράς και της προπαγάνδας και έγραφαν ότι πρόκειται να βραβευθεί με νόμπελ ειρήνης η Λέσβος για την υποδοχή στους λαθρομετανάστες!
Μία ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε, μια επιχείρηση πλύσεως εγκεφάλων και όλοι ξαφνικά έλεγαν σε αυτή τη χώρα (εκτός βεβαίως από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ είναι ενθουσιασμένοι οι Έλληνες από την μαζική εισβολή αλλοδαπών στην Πατρίδα μας, στα νησιά του Αιγαίου.
Η προπαγάνδα όμως ξέφτισε όπως κάθε τι ψεύτικο. Όπως ψεύτικα ήταν και τα "σκληρά" μέτρα που ανακοίνωνε η κυβέρνηση των Κούληδων περί "αποτροπής" και "αποσυμφόρησης" των νησιών, αφού το σχέδιο Σόρος-Μητσοτάκη, για τον εποικισμό της Ελλάδος από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες προχωράει με γοργούς ρυθμούς.
Ο κόσμος φαίνεται πως το καταλαβαίνει αυτό -έστω και αργά- κι έτσι, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συμπατριωτών μας δηλώνει ότι οι λαθρομετανάστες είναι όχι μόνον ανεπιθύμητοι, αλλά έχουν μεγάλη ευθύνη για την αύξηση της ανεργίας και της εγκληματικότητος στην χώρα μας.
Σύμφωνα λοιπόν με τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, οι κάτοικοι των νησιών «βλέποντας ότι οι αφίξεις είναι συνεχείς δεν πιστεύουν ότι θα αρκέσει το νέο κλειστό κέντρο. Επειδή έχουν ακούσει πολλές εξαγγελίες και δεν υλοποιήθηκε καμία, όλοι είναι δύσπιστοι καθώς πιστεύουν ότι είναι ένας τρόπος να χτιστεί μια άλλη δομή».
Χαρακτήρισε δε το θέμα ως «χειροβομβίδα που έχει απασφαλιστεί» και παρατήρησε, ότι «όταν ήταν το απαγορευτικό απόπλου πριν από 10 ημέρες, σε μια ημέρα είχαμε 283 αφίξεις με καρυδότσουφλα ενώ τα μεγάλα πλοία δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν». 
Περιγράφοντας, εξάλλου, τις εικόνες που ζουν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης από την παρουσία των χιλιάδων "μεταναστών και προσφύγων" είπε ότι «όταν παίρνουν το βοήθημα οι μετανάστες τα ΑΤΜ είναι απροσπέλαστα για 4-5 ημέρες, μέρα-νύχτα».
Αντί περαιτέρω σχολίου, παραθέτουμε τα λόγια τα οποία έχει πει επανειλημμένα ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος: "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πλήρη επίγνωση αυτού το οποίο συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια και το οποίο οδηγεί στην καταστροφή του εθνικού κράτους καλεί όλους τους Έλληνες να απαιτήσουν για την προστασία του Έθνους και για το μέλλον του Γένους μας να κλείσουν τα σύνορα με οποιοδήποτε τίμημα και ας μας πουν “ρατσιστές”. Γιατί εάν τέλος πάντων ρατσισμός σημαίνει να θέλεις η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες, να θέλεις ασφαλή τα σύνορα της Πατρίδος σου, να θέλεις να μη μπαίνουν παράνομα χωρίς έλεγχο από κάθε γωνιά της γης “πρόσφυγες” και λαθρομετανάστες χωρίς κανέναν έλεγχο, εάν όλα αυτά σημαίνουν “ρατσισμό” τότε “ρατσιστής” είναι κάθε Έλληνας Πατριώτης, που υπερασπίζεται το μέλλον και την Τιμή αυτής της χώρας".

Κορίνα Πενέση

Δεν υπάρχουν σχόλια: