Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Οι τούρκοι ανακοίνωσαν ότι βρήκαν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ στα κινητά των δύο Στρατιωτικών μας!!!

Πληροφορίες που μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, θέλουν τους τούρκους να ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν κρυπτογραφημένα στρατιωτικά σχέδια στα κινητά των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.
Το πρακτορείο Anadolu μεταδίδει ότι στα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών βρέθηκαν σχεδιαγράμματα στρατιωτικών εγκαταστάσεων ενώ δεν διευκρινίζεται και δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ελληνικές ή τουρκικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Στο θέμα αναφέρεται η ηλεκτρονική hurriyet που αναφέρει ότι στα κινητά έχουν βρεθεί σχέδια που αξιολογούνται από τις τουρκικές αρχές ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η εξέταση της εξωτερικής μνήμης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα τα σχεδιαγράμματα εντοπίστηκαν στην εξωτερική μνήμη κινητού τηλεφώνου, ενώ μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος μόνο σε ένα μέρος του ψηφιακού υλικού.
Συνεχίζονται οι έρευνες ολόκληρου του ψηφιακού υλικού που είχαν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο Ελληνες αξιωματικοί είχαν μαζί τους δύο κινητά τηλέφωνα και ένα κρυπτογραφικό τηλέφωνο.
HURRIET333
Οι δύο στρατιωτικοί είχαν συλληφθεί στις Καστανιές του Έβρου αφου είχαν περάσει όπως ισχυρίζονται οι τουρικές αρχές 230 μέτρα εντός τουρκικών συνόρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες δικαστικός λειτουργός επισκέφθηκε, τους δύο στρατιωτικούς για να ζητήσει τους αριθμούς pin των κινητών τους (αν και αυτά φέρεται να έχουν ήδη ελεγχθεί στην Άγκυρα).
Φαίνεται να τους ενδιαφέρει το ένα από τα δυο κινητά, το οποίο είναι υπηρεσιακό και εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον των Τούρκων.
Υπενθυμίζεται ότι στους δυο συλληφθέντες στρατιωτικούς δεν έχουν αποδοθεί ακόμα κατηγορίες και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται στις 30 Μαρτίου οπότε και θα συναντηθούν οι δικηγόροι των δύο πλευρών.
https://www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: