Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η παραχώρηση του όρου Μακεδονία στα Σκόπια είναι προδοσία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην "Εγνατία Τηλεόραση" όπου σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα.
Αρχικά, σχολίασε τον τελευταίο κυβερνητικό ανασχηματισμό με την λαϊκή ρήση: "Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς". Επισήμανε το παράδοξο με την υπουργοποίηση Κουβέλη που από συγκυβερνήτης του Σαμαρά και του Βενιζέλου, βρέθηκε τώρα υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ!
Ακόμη, τόνισε πως ο εν λόγω ανασχηματισμός ήταν αναγκαστικός, καθώς οι πάμπλουτοι "κομμουνιστές" υπουργοί Παπαδημητρίου και Αντωνοπούλου πιάστηκαν να λαμβάνουν 1000 ευρώ επίδομα ενοικίου από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού.
Κατήγγειλε το σαθρό πολιτικό κατεστημένο, καθώς εμφανίστηκε άλλη μία δικογραφία για μαύρο πολιτικό χρήμα και συγκεκριμένα για μίζες στα έργα του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.
Τέλος, αναφέρθηκε στο μείζον εθνικό ζήτημα του Μακεδονικού, υπογραμμίζοντας πως η παραχώρηση από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του όρου "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς αποτελεί προδοσία.
Η Μακεδονία είναι μία, είναι Ελληνική και δεν είναι δυνατόν οι Σκοπιανοί να θέλουν να λεηλατήσουν την Ιστορία μας, την Ψυχή μας, το όνομά μας!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: