Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Γιάννης Λαγός: Είστε μια ανθελληνική και ρατσιστική κυβέρνηση, κόβετε τις συντάξεις και πάτε διακοπές σε 5άστερα ξενοδοχεία - ΒΙΝΤΕΟ


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός πριν ξεκινήσει την ομιλία του για το νομοσχέδιο σχετικά με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, αναφέρθηκε στις χθεσινές εξαγγελίες του Τσίπρα και στους Έλληνες που χάνουν τις συντάξεις τους από τις περικοπές που κάνει η κυβέρνηση. Παράλληλα κατήγγειλε την τροπολογία που ψήφισαν στην ολομέλεια για τα δωρεάν ταξιδάκια των κυβερνητικών αξιωματούχων σε πεντάστερα ξενοδοχεία.
Εν συνεχεία έκανε σύγκριση τις ομιλίες, τις προεκλογικές εξαγγελίες της Χρυσής Αυγής και τις διώξεις κατά των βουλευτών μας, με την ανθελληνική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, τα προνόμια που δίνει στους λαθρομετανάστες και αναρωτήθηκε ποιο είναι εν τέλει «ρατσιστικό», οι δράσεις των Εθνικιστών ή η κυβέρνηση;
Επιπλέον, έκανε ειδική μνεία στην Θράκη και στους βουλευτές του Σύριζα που δηλώνουν τούρκοι και φωτογραφίζονται κάτω από την σημαία της δήθεν ανεξάρτητης δυτικής Θράκης καταπατώντας κάθε κανόνα δικαίου. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με πρωταγωνιστή τον αντιεξουσιαστή Σκουρλέτη που κάνει επανάσταση με τις πλάτες του εξουσιαστή Σκουρλέτη.
Κλείνοντας αναφέρθηκε στις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής όπως και στους καναλάρχες που τα δημοσίευαν στα ΜΜΕ τους, ενώ στην επιτροπή ήταν με σκυμμένο το κεφάλι και τόνισε πως οι Εθνικιστές θα είναι εδώ και θα τους χαλάνε τα σχέδια.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: