Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Μητσοτάκης και Λεβέντης χάρισαν απίθανες στιγμές γέλιου στην βουλή - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Το ωραίο μας τσίρκο: Μητσοτάκης και Λεβέντης χάρισαν απίθανες στιγμές γέλιου στην βουλή - 2 ΒΙΝΤΕΟ
Κάποτε είπαν στον αρχαίο φιλόσοφο Σωκράτη ότι κάποιοι τον κατηγορούν πίσω από την πλάτη του. Η λιτή και δηκτική απάντηση του ήταν η εξής: "Δεν πειράζει. Εν απουσία μου, επιτρέπω και να με δείρουν".
Κάτι ανάλογο διαδραματίστηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση για τον εκλογικό νόμο του Σύριζα, όπου μετά την αποχώρηση του ρυθμιστή, δηλαδή της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής η οποία δεν συμμετείχε στο "ανατολίτικο παζάρι", οι βουλευτές του "δημοκρατικού τόξου"... απορρυθμίστηκαν.
Πριν πάμε στα τραγελαφικά, καλό θα ήταν να σταθούμε στην ομηρική μάχη μεταξύ Βούτση, Μητσοτάκη και Τσίπρα για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Ξιφούλκησαν με σαθρά επιχειρήματα για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος "δημοκράτης" και έχει το μεγαλύτερο μέτωπο με την Χρυσή Αυγή αποκηρύσσοντας οποιαδήποτε σχέση με την "άκρα δεξιά".
Τους απαντάμε για να μην κουράζονται πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ελεύθερο, δεν γίνεται όμηρος ή υποχείριο κανενός, εκφράζει την γνήσια φωνή Αντίστασης των Ελλήνων και είναι εναντίον όλων όσων ξεπουλούν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους και τους λαθρομετανάστες!
Το απαύγασμα της χθεσινής "δημοκρατικής" παράστασης στην βουλή ήταν η έκρηξη Λεβέντη, όταν ο Σκανδαλίδης τον είπε γραφικό και η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στα... δύσκολα χρόνια που ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών!
Γελάστε ελεύθερα... 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: