Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ: ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ 40 ΣΦΑΙΡΕΣ!!!

Στην Μητρόπολη Φθιώτιδας τελέστηκε η κηδεία του 47χρονου αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη.
Ο 47χρονος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού, δολοφονήθηκε το Σάββατο στην Κουβέλα της Στυλίδας και σήμερα οδηγήθηκε στο "τελευταίο του σπίτι" παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων.

Στη Μητρόπολη βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης κος Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και πολλοί άλλοι







Τελευταίες Εξελίξεις:

Σοκάρουν τους συναδέλφους του στον Δομοκό οι πρώτες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της εκτέλεσης και αρκετοί από αυτούς έχουν ζητήσει προστασία από την αστυνομία, αφού αισθάνονται ανασφάλεια.

Τρεις ημέρες παρακολουθούσαν τον αρχιφύλακα σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Φαίνεται ότι το αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι της μητέρας του και τον παρακολουθούσε, σύμφωνα με μαρτυρία, ήταν μέρες εκεί, αλλά ο άτυχος αρχιφύλακας δεν το είχε προσέξει:

«Πρόκειται για πολύ ακριβό συμβόλαιο θανάτου» μας έλεγε παράγοντας των φυλακών του Δομοκού, «Οι δράστες τον ήθελαν νεκρό, παρότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμα το γιατί».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή το θύμα δεν έπαιρνε προφυλάξεις, ενώ τίποτε δεν πρoϊδέαζε κανέναν ότι θα υπήρχε τέτοια ενέργεια σε βάρος του.

Αναταραχή στις Φυλακές Δομοκού

Στεφάνια στην κηδεία του 47χρονου αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη ζήτησαν να στείλουν κρατούμενοι των φυλακών Δομοκού, οι οποίοι θέλουν με τον τρόπο αυτό να αποτίνουν φόρο τιμής στον δολοφονημένο σωφρονιστικό υπάλληλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον έξι κρατούμενοι ζήτησαν από τους υπευθύνους των φυλακών τα στοιχεία και το τηλέφωνο του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον 47χρονο, πατέρα δύο παιδιών. Πρότειναν, επίσης, να μη γίνουν σήμερα τα καθιερωμένα επισκεπτήρια της Τετάρτης προκειμένου να παραβρεθούν στη σημερινή τελετή όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοί του.

Αναταραχή επικρατεί και στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο υπουργός κ. Νίκος Παρασκευόπουλος αντιλαμβάνεται «τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων για την αποτρόπαια δολοφονία του συναδέλφου τους αρχιφύλακα, πράξη που ήδη καταδίκασε».

Υπόσχεται και διαβεβαιώνει μάλιστα ότι γίνονται «προσπάθειες για τη λήψη μέτρων που θα βελτιώνουν το σωφρονιστικό μας σύστημα και θα αποτρέπουν τη δημιουργία επικίνδυνων συνθηκών στο πλαίσιο του».

http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: