Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Δικαιώματα στον πλούτο της Κύπρου έχουν και οι Τ/"κ" δηλώνει ο Τούρκος ΥΠΑΜ


Σε κάθε είδους πλούτου που υπάρχει στο «νότο» στην Κύπρο, δικαιώματα έχει και ο «λαός» της βόρειας Κύπρου, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ισμέτ Γιλμάζ λέγοντας πως αυτό έχει μεταφερθεί σε όλες τις χώρες και στον Πρόεδρο Χριστόφια.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Γιλμάζ μιλώντας στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση για την παράταση της θητείας των Τούρκων στρατιωτών, που συμμετέχουν στην δύναμη UNIFIL στο Λίβανο, αναφέρθηκε και στο θέμα της ΑΟΖ.

Όπως είπε, η συμφωνία που έχει συναφθεί μεταξύ της «νότιας Κύπρου» και του Λιβάνου δεν έχει εγκριθεί από το κοινοβούλιο της δεύτερης, γι’ αυτό – συμπλήρωσε απαντώντας σε επικρίσεις της αντιπολίτευσης – δεν έχει εφαρμοσθεί και δεν είναι δίκαιο να κατηγορείται η τουρκική κυβέρνηση ότι δεν προστατεύει τα συμφέροντά της στην υφαλοκρηπίδα της.

«Σε κάθε είδους πλούτο που υπάρχει στο νότο στην Κύπρο, δικαιώματα έχει και ο λαός της βόρειας Κύπρου», ανέφερε.
http://www.elamcy.com/

Όλες οι ενέργειες των πολιτικών απο το 1974 που διέλυσαν την Ελλάδα...!!!



Μπορεί αρκετοί που ψήφισαν το Μνημόνιο να μην το διάβασαν, αφού ήτανε για τις πλάτες μας και όχι για τις δικές τους. Εμείς όμως ας δώσουμε λίγο χρόνο να διαβάσουμε το παρακάτω κείμενο, γιατί είναι για τις δικές μας πλάτες και τις πλάτες των μελλοντικών γενεών της Ελλάδος!!!

ΠΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ

- Η Χούντα το 74 παραδίδει στον “Εθνάρχη” υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).

- Ο “Εθνάρχης” μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

- Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Σκοπός του “Τσοβόλα δώστα όλα” δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μ……… λαός, αλλά το ότι:

-1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα

-2ον πρέπει να “δέσει” την Ελλάδα με τα δάνεια στις Τράπεζες

-3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις “χαρίσει” σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.

- ο Σημίτης φέρνει την Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.

Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan,γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)

Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομία. Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κτλ κτλ κλτ…

Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά “δεμένα” και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.

Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους…Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.

Ανακεφαλαίωση:

-Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Τράπεζες).

-Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δανείων του Ανδρέα να μας βαραίνουν.

-Ήταν καιρός για το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως απομηχανής θεός οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.

-Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

Άρα εχουμε 3 δεδομένα:
1. Μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια

2. υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά

3. οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα.

ήταν καιρός για το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα: Το 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων… ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ:

Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας – Αλεξανδρούπολης. Αυτό στην Αμερική έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:

1. θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.

2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;

3. αν το παραμύθι “μπαμπούλας Τουρκία” κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή της Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.

Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σ………. του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.

Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι……………………

Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζετε ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε με δόλο.

Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε…

Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμια για να κάνει την καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.

Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το “λεφτά υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι “λεφτά δεν υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλα!Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times του Λονδίνου, Μάρτιν Σάντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔκρατες και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός).

Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank.

Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;

ΟΜΠΑΜΑ και Δολάριο

Ο Ομπάμα τύπωσε στα δυο περίπου χρόνια που είναι στην εξουσία δολάρια όσα δεν είχε τυπώσει η Αμερική από τον Β΄ Παγκόσμιο μέχρι την ημέρα που εξελέγη. Αυτό το πληθωριστικό δολάριο δεν έχει αξία και πρέπει να αποκτήσει. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει είναι να κλέψει αξία από κάποιο άλλο νόμισμα το οποίο έχει αξία, ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό;;;; φυσικά το Ευρώ.

Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο “Πεντελικόν” στην Κηφισιά με τον πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλής των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.

Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας…

Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα “προϊόν” ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεοκοπία της Ελλάδας.

Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο “παπαγαλάκια” και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς…)με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS. (Σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως)

Περιέργως τα funds του Σόρρος “προέβλεψαν” ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ…

ΔΝΤ

Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών- που είναι 280 ΔΙΣ) από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.

Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους - ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε…Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω! τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;;;;;;;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ… Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς…

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα. Φοβούνται την άχνα…!!!!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑΚΟ!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως…αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

Εχουμε και μια δυνατή αμυντική βιομηχανία που φτιάχνει από άρματα και τζιπ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ-ΕΛΒΟ ως προηγμένα συστήματα λέϊζερ και υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροπλάνα όπως έκανε το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων(ΚΕΑ) στο Ελληνικό. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς. Εχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϋ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ. Μέχρι και ΠΟΡΣΕ(!) φτιάχνουμε στην Κατερίνη ( δείτε στο Διαδίκτυο την βιομηχανία REPLICAR HELLAS).

Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.

Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Το χρέος είναι το μέσο χειραγώγησης ενός κράτους. Δεν δημιουργείται από τα ελλείματα του, αλλά από την συνεχή αναχρηματοδότησή του. Η καγκελαρία είναι αυτή που μαζί με τις τράπεζες επωφελείται από αυτή την κρίση χρέους. Να σου θυμίζω τα καλά παιδιά της Siemens, της Hochtief που κατασκεύασε το Ελ. Βενιζέλος και δεν πληρώνει μία σε φόρους, τα καλόπαιδια της Deutsche Bahn με το σκάνδαλο ΟΣΕ και τα καημένα μωρέ παιδιά της Deutsche Telekom και την υπόθεση του ΟΤΕ.

Οι άνθρωποι που πληρώνουν μόλις 4% φόρο στο Ελληνικό κράτος σε ονομάζουν φοροφυγά.

Οι άνθρωποι που μας δανείζουν ποντάροντας σε ομόλογα και CDS είναι οι ίδιοι που υπερκοστολογούν ένα έργο και παίρνουν λεφτά κάτω από το τραπέζι. Επιπρόσθετα, σε δυσφημούν και σε αποκαλούν τεμπέλη ενώ ταυτόχρονα αγοράζουν τζάμπα ότι περιουσιακό στοιχείο έχεις..

Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι (όχι σαφέστατα όλοι οι Γερμανοί) εφευρέτες της οργανωμένης λαμογιάς και κερδοσκοπίας, οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι που μας πάσαραν μάλιστα το ΜΑΡΚΟ 2 (δλδ το Ευρώ), έρχονται να μου την πουν και να με κάνουν να νιώσω άσχημα για την καταγωγή μου και την εθνικότητά μου. Ε όχι! Δεν θα τους περάσει

ΕΛΛΑΔΑ:

Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.

Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας “Επενδυτής” στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών).

Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ.Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

O κοσμήτορας της πολυτεχνικής σχολής και πρόεδρος του τμήματος χημικών μηχανικών Βασίλειος Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα “Η Βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα”, η οποία είχε να κάνει με τα αποτελέσματα και της δικής του έρευνας 30 ετών.Εντυπωσιακό ήταν το ότι σε όλα τα σημεία η έρευνά αυτή συμφώνησε με τα αποτελέσματα παλαιοτέρας αντίστοιχης έρευνας της δεκαετίας του 1940 που τυχαία είχε φτάσει στα χέρια του. Ο εν λόγω καθηγητής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει αυτή τη στιγμή ήδη στημένη βαριά βιομηχανία την στιγμή που διαθέτει όχι μόνον ΟΛΕΣ τις απαραίτητες πρώτες ύλες (στρατηγικά ορυκτά) και μάλιστα σε αφθονία, αλλά και για ορισμένα από αυτά, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραγωγός χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και συγκεκριμένα:

Λιγνίτης: Ως ορυκτό για την παραγωγή ενέργειας από την καύση του με λιγοστή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα διαθέτει τόσο πολύ λιγνίτη, που εάν τον εκμεταλλευόταν από νωρίς, θα είχε γλιτώσει πολλά δισεκατομμύρια από την εισαγωγή πετρελαίου.

Αλουμίνιο: Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, με χιλιάδες εφαρμογές.

Βωξίτης. Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.

Μαγγάνιο. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου. Τα κυριότερα κοιτάσματα έχουν εντοπισθεί στο νομό Δράμας.

Νικέλιο. Και για αυτό το στρατηγικό ορυκτό όπως ανέφερε ο κύριος Παπαγεωργίου, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

Σμηκτίτες. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.

Μαγνήσιο. Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

Χρωμίτης. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιέχει στο υπέδαφός της σημαντικά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα χρωμίτη. Τα σημαντικότερα κοιτάσματα βρίσκονται στο Μπούρινο Κοζάνης και χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.

Ουράνιο. Όπως ανέφερα ήδη, τα ουρανιούχα μεταλλεύματα έχουν εντοπισθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη.

Το τεύχος της 28ης Απριλίου 1999 της εφημερίδας “Αθηναϊκή” είχε ως τίτλο “Θησαυροφυλάκιο η Βόρεια Ελλάδα” και αναφερόταν σε αυτό ακριβώς το θέμα.Η Θράκη λοιπόν είναι ένας στρατηγικός κόμβος, διότι εκτός των πλουσίων κοιτασμάτων ουρανίου, χρυσού και πετρελαίου, επιπλέον από εκεί πρόκειται να περάσει στο μέλλον και ο αγωγός φυσικού αερίου και πετρελαίου “Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης” Αγωγός μεταφοράς καυσίμων από Κασπία προς τη δύση.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Υπάρχει άφθονο στο Αιγαίο.

Στην ίδια διάλεξη για τα στρατηγικά ορυκτά του κυρίου Παπαγεωργίου έγινε εκτενής λόγος για τα πετρέλαια στο Αιγαίο.

Καμία κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα το θάρρος να παραδεχθεί την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία στην ουσία εκεί παίζεται. Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την “εύφλεκτη πίσσα”. Είναι ακόμη γεγονός γνωστό ότι οι Γερμανοί επί κατοχής είχαν ήδη χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τους ενδιέφεραν και τότε οι όποιες πηγές ενέργειας για την στρατιωτική τους μηχανή.

Με την πτώση του Χίτλερ, οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφτασαν και στα χέρια των Αμερικανών της εποχής. Τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια ειδικών δορυφορικών φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι ήδη υπάρχουν ασφαλή στοιχεία για την ύπαρξη πλουσίων πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Αιγαίο. (Ο πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Nicholas Burns σε ζωντανή εκπομπή στο κανάλι).

Και όλοι αυτοί αντί να είναι στην κρεμάλα, ξαναζήτησαν και δυστυχώς ξαναπήραν την ψήφο μας και τώρα μας ξανακυβερνάνε συνενωμένοι μάλιστα!

thermopilai.org

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΟΙ 23 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!




ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ...

Στη χθεσινή ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής οι 23 ψήφοι που έλαβε από βουλευτές άλλων κομμάτων ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του Ζ' αντιπροέδρου, έγιναν αντικείμενο συζητήσεων

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Οι 23 επικίνδυνοι βουλευτές που ψήφισαν Χρυσή Αυγή να εντοπιστούν από τη CIA και τη MOSSAD, να συλληφθούν και να εξοριστούν πάραυτα στη Μακρόνησο».
http://www.stoxos.gr/2012/06/23_30.html

ΒΙΝΤΕΟ:ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ...



Ο Βενιζέλος δεν είναι πλέον υπουργός, αλλά κυκλοφορεί με υπουργική BMW, αξίας 750.000 ευρώ


Ο Βενιζέλος δεν είναι πλέον υπουργός, αλλά κυκλοφορεί με υπουργική BMW, αξίας 750.000 ευρώ
Μια ζωή ίδιοι παραμένουν οι πολιτικάντηδες…
«Το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε τελείωσε», είπε με το γνωστό πομπώδες ύφος του ο (σεσημασμένος φορομπήχτης) Ευάγγελος Βενιζέλος. Εννοώντας ότι τελείωσε το κακό ΠΑΣΟΚ που ξέραμε, και πως τώρα θα ’ρθει το νέο ΠΑΣΟΚ (ή όπως αλλιώς θα λέγεται, γιατί κάτι έχει ακουστεί περί μετονομασίας…), το… αγγελικά πλασμένο. Αμ δε που τελείωσε το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε! Και μάλιστα, το κακό παράδειγμα το δίνει πρώτος απ’ όλους ο ίδιος ο αρχηγός του!

Ο οποίος, συνεχίζει να κινείται με την θωρακισμένη BMW, αξίας 750.000 ευρώ (να που λεφτά υπάρχουν!), που ήρθε με ειδική παραγγελία από το Ισραήλ, ενώ πλέον δεν είναι υπουργός των Οικονομικών, άρα οφείλει να την επιστρέψει! Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που ως αρμόδιος υπουργός δε δίστασε να πετσοκόψει τους μισθούς και τις συντάξεις του κοσμάκη, να επιβάλλει χαράτσια και να βάλει κάθε είδους φόρο στους μη έχοντες και κατέχοντες. Γιατί πρέπει να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα, λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως έλεγε. Αλλά ο ίδιος, αρνείται πεισματικά να ισχύσουν και για τον εαυτό του αυτά που επέβαλλε στους άλλους. Δάσκαλε που δίδασκες…
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-benizelos-den-einai-pleon-upourgos-alla-kukloforei-me-upourgikh-bmw-ajias

ΛΥΣΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ


Να πως είδαν οι Τούρκοι την Χρυσή Αυγή κατά την ορκωμοσία...

Η Aksam στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Η ρατσιστική Χρυσή Αυγή δεν σηκώθηκε όρθια κατά την ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών» γράφει ότι τα νέα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου ορκίστηκαν χθες και ανέλαβαν καθήκοντα. Τα μέλη του Κοινοβουλίου ορκίστηκαν ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου βάζοντας το χέρι τους στο Ευαγγέλιο. Οι τρεις «τούρκοι» βουλευτές, οι Χουσεΐν Ζειμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν από το ΠΑΣΟΚ ορκίστηκαν βάζοντας το χέρι τους στο Κοράνι. Ενώ όλοι σηκώθηκαν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν καθιστοί διαμαρτυρόμενοι για το ότι τρεις βουλευτές της μειονότητας μπήκαν στο Κοινοβούλιο.

Η Bugun αναφέρεται στο ίδιο θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Αντίδραση για τους τούρκους από το ρατσιστικό κόμμα» .

Η Haberturk γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Οι έλληνες ρατσιστές δεν σηκώθηκαν και πάλι όρθιοι» .

Η Milliyet αναφέρεται ειδησεογραφικά στο θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Διαμαρτυρία ρατσιστών για τους τούρκους βουλευτές» .

Η Sabah γράφει για την ορκομωσία στις εσωτερικές σελίδες σε ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη με τον τίτλο «Ασέβεια κατά την ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών» . Στην ανταπόκριση αναφέρεται επίσης ότι ο π/θ κ Σαμαράς που έχει χειρουργηθεί στο μάτι του , συνεχίζει τις εργασίες του αναφορικά με το πρόγραμμα της κυβέρνησης που θα αναγνωστεί στην Βουλή. Σημειώνεται ότι ο κ Σαμαράς δεν έλαβε μέρος στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ επειδή του απαγορεύτηκε από τους γιατρούς οι πτήσεις λόγω της επέμβασης που έκανε.

Η Vatan γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Ασέβεια από τους Ελληνες ρατσιστές στους τούρκους»

stoxos.gr

ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΗ


galatsi-aftoktonia
Ο 65χρονος άντρας έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 20, στο Γαλάτσι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βούτηξε στο κενό όταν στο σπίτι πήγε δικαστικός κλητήρας για να του κάνει έξωση, επειδή δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο.
Ο συνταξιούχος εξέπνευσε πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2652:-------3------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής - Δεν εξελέγη από τη Χρυσή Αυγή

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την εκλογή των αντιπροέδρων της Βουλής με βασικό χαρακτηριστικό τη μη εκλογή του έβδομου αντιπρόεδρου από τη Χρυσή Αυγή.

Κανονικά εξελέγησαν οι υπόλοποι έξι αντιπρόεδροι:

Από τη ΝΔ πρώτος αντιπρόεδρος ο Γιάννης Τραγάκης, δεύτερος αντιπρόεδρος ο Αθανάσιος Νάκος και τρίτος ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Όλοι έλαβαν από 235 ψήφους υπέρ, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν 48 λευκά και δύο άκυρα.

Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Γιάννη Δραγασάκη για την θέση του τέταρτου αντιπρόεδρου αποδέχθηκαν 227 βουλευτές ψηφίζοντας υπέρ, ενώ βρέθηκαν 57 λευκά και ένα άκυρο.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος από το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο πέμπτος αντιπρόεδρος με 228 ψήφους υπέρ, 54 λευκά και 3 άκυρα.

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, εκλέχθηκε έκτη αντιπρόεδρος με 225 ψήφους, 56 λευκά και 3 άκυρα.

Δεν ψηφίστηκε από τη Βουλή η πρόταση της Χρυσής Αυγής για τον Πολύβιο Ζησιμόπουλο στη θέση του έβδομου αντιπροέδρου της Βουλής με 204 άκυρα, 41 υπέρ και 39 λευκά.

Η κοινοβουλευτική δύναμη της Χρυσής Αυγής αριθμεί 18 βουλευτές και επομένως ο υποψήφιος του κόμματος έλαβε 23 ψήφους επιπλέον και από βουλευτές άλλων κομμάτων.

Ως εκ τούτου η θέση του έβδομου αντιπροέδρου παραμένει κενή.

Εκλέχθηκαν επίσης κοσμήτορες οι βουλευτές Κώστας Κουκοδήμος, Νίκος Παναγιωτόπουλος (ΝΔ) και Νάσος Αθανασίου (ΣΥΡΙΖΑ).

Γραμματείς εκλέχθηκαν οι νεώτεροι σε ηλικία βουλευτές Χρήστος Δήμας, Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Μάξιμος Σενετάκης (ΝΔ) και Μαρία Μπόλαρη (ΣΥΡΙΖΑ).

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής
Η μη απόδοση της θέσεως του Ζ' αντιπροέδρου της Βουλής στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής Πολύβιο Ζησιμόπουλο, αποτελεί ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

«Αυτή είναι η δημοκρατία τους και τόσο σέβονται την ετυμηγορία μισού εκατομμυρίου Ελλήνων. Το Εθνικιστικό Κίνημα θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός του και το νομικό μας τμήμα ήδη προετοιμάζει την προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μέχρι τότε οι πάντες οφείλουν να καταλάβουν ποια είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιμάχεται το ένοχο για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος σύστημα εξουσίας» καταλήγει.
Newsroom ΔΟΛ

Nέος Πρόεδρος της Βουλής ο Ευ. Μεϊμαράκης με 223 ψήφους


Σε σύνολο 290 βουλευτών που ψήφισαν, ο Ευ. Μεϊμαράκης συγκέντρωσε 223 ψήφους, ενώ υπήρξαν επίσης 66 λευκά και ένα άκυρο και είναι πλέον ο νέος Πρόεδρος της επτακομματικής Βουλής.

Όπως φαίνεται, τον κ. Μεϊμαράκη δεν ψήφισαν μόνο βουλευτές από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και από άλλα κόμματα στη μυστική ψηφοφορία.

http://olympia.gr/

Όταν ο τουρκικός εθνικισμός δεν ενοχλεί την ελληνική αριστερά (βίντεο) !!


Για μία ακόμη φορά ο αριστερός "προοδευτικός" χώρος της Ελλάδας αποδεικνύει την σύγχυση στην οποία βρίσκεται και την έλλειψη καθαρής ιδεολογικής ταυτότητας. Διότι πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να δικαιολογήσει την άρνηση των συνδικαλιστικών εκπροσώπων των αριστερών πολιτικών κομμάτων στην Α’ ΕΛΜΕ Έβρου να καταδικάσουν την επίσκεψη του Τούρκου ηγέτη του εθνικιστικού ακραίου κόμματος στην Θράκη.


Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ενημερωτική ιστοσελίδα της Αλεξανδρούπολης Gatzoli news (http://www.gatzoli.gr/2012/06/blog-post_7041.html) με αφορμή την επίσκεψη του ηγέτη του τουρκικού εθνικιστικού κόμματος Ντ. Μπαχτσελί στην Θράκη, η Α΄ΕΛΜΕ Έβρου πρότεινε την ψήφιση ενός κειμένου που θα καταδίκαζε την επίσκεψη αυτή. Επειδή η Γενική Συνέλευση δεν είχε απαρτία, το κείμενο, κλήθηκε να ψηφιστεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Έβρου.

Οι εκπαιδευτικοί που πρόσκεινται στην ΔΑΚΕ Καθηγητών υπερψήφισαν το κείμενο. Αντιθέτως οι εκπαιδευτικοί που πρόσκεινται στο ΕΣΑΚ-ΔΕΕ το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ αφού ανέπτυξαν ένα λόγο σχετικό με το φασισμό από όλες τις πλευρές και τα συμφέροντα που έχουν σχέση με τους αγωγούς και τα πετρέλαια, αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν το κείμενο, ψηφίζοντας λευκό και καταθέτοντας (προφορικά) νέα πρόταση στα πλαίσια όσων είπαν.

Τέλος οι εκπαιδευτικοί που πρόσκεινται στην παράταξη Αγωνιστική Συσπείρωση Έβρου αν και είχε προηγηθεί τοποθέτηση του μέλους της παράταξης όπου ανέφερε ότι «συμφωνούν με τις δυο πρώτες παραγράφους του κειμένου, όμως δεν χρειάζεται το ψήφισμα να υπεισέλθει στις λεπτομέρειες των επόμενων δυο παραγράφων» χωρίς να προβάλλουν κάποιο επιχείρημα ψήφισαν και αυτοί λευκό.

Εν κατακλείδι, η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Έβρου, δηλαδή των εκπροσώπων των καθηγητών που διδάσκουν στους μαθητές των Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ της περιοχής μας, αρνήθηκαν να καταδικάσουν την επίσκεψη του ηγέτη των «Γκρίζων Λύκων» στην Ελλάδα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι καμία ελληνική αριστερή πολιτική οργάνωση ή κόμμα δεν εξέδωσε μία ανακοίνωση η οποία καταδίκαζε ή τουλάχιστον αναφερόταν στην επίσκεψη του Ντ. Μπαχτσελί στην Θράκη.

Σημειώνεται ότι οι συνοδεία του ηγέτη των Τούρκων εθνικιστών είχε τοποθετήσει στα αυτοκίνητα της αυτοκόλητα των Γκρίζων Λύκων ενώ μέλος της συνοδείας του Μπαχτσελί χαιρέτησε τους παρευρισκομένους στο χωριό Μέγα Δέρειο με τον φασιστικό χαιρετισμό των Γκρίζων Λύκων.

Και όλα αυτά από τα μέλη ενός κόμματος που οι υποστηρικτές του και τα μέλη του έχουν δολοφονήσει Κούρδους και Ελληνοκύπριους αγωνιστές της ελευθερίας, τρομοκρατούν αθώους δημοκράτες και αγωνιστές των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων και αποτελούσαν για δεκαετίες «εκτελούσαν» τις βρώμικες δουλειές μυστικών υπηρεσιών.

Φαίνεται λοιπόν ότι μόνο ο εγχώριος «φασισμός» τους ενοχλεί την Αριστερά στην Ελλάδα, ενώ για τον Τουρκικό δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Τα αποτελέσματα της «μεταπολίτευσης»... 20.000 άστεγοι!


astegoi
Εκεί που κάποτε οι άστεγοι μετριούνταν στα δάχτυλα των δύο χεριών και ήταν περιθωριακοί, τοξικομανείς ή ψυχοπαθείς, σήμερα ανέρχονται σε... 20.000 άτομα (οι 11.000 στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά) και σε αυτούς συγκαταλέγονται και επιστήμονες! Και οι κοινωνικές δαπάνες μειώνονται συνεχώς. Την ίδια ώρα, το 64% των Ελλήνων ηλικίας από 15 ως 35 ετών, δηλώνει έτοιμο να μεταναστεύσει, σε αναζήτηση εργασίας! Σε λίγους μόνο μήνες χάθηκαν 400.000 θέσεις εργασίας, ενώ έχουμε φτάσει στο σημείο η πλειοψηφία των πολιτών να ζει σε συνθήκες φτώχειας, δηλαδή με εισοδήματα πολύ κάτω του μέσου όρου! Και αυτό την ώρα που πολλοί πρέπει να διαθέσουν ποσοστό άνω του 40% για το ενοίκιο ή το στεγαστικό τους...
http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/11167----lr-20000--.html

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΥΓΓΡΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


Ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση σε ''χρυσαυγίτη'' στο κέντρο του Ηρακλείου αναβλήθηκε ξανά, μια παρόμοια περίπτωση απασχολεί τις αρχές. Ήταν λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, όταν ένα ζευγάρι Ούγγρων τουριστών περπατούσε στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης και συγκεκριμένα στα Νεώρια, δέχτηκε επίθεση απο κουκουλοφόρους!

Σύμφωνα με μαρτυρίες τα τρία άτομα, επιτέθηκαν στους άτυχους τουρίστες, χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή ή αιτία που να προκαλέσει το γεγονός. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο άνδρες του Λιμεναρχείο και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο Βενιζέλειο το ζευγάρι.

Η εκτίμηση που γίνεται από τα πρώτα στοιχεία, είναι ότι τον ξυλοδαρμό προκάλεσε ένα τατουάζ που είχε στο χέρι ο Ούγγρος, το οποίο απεικόνιζε έναν σταυρό μέσα σε φλόγες. Η εικόνα αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι άνδρας ήταν γυμνασμένος, ενδεχομένως να οδήγησε τους κουκουλοφόρους στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ''χρυσαυγίτη''.

flashnews.gr 

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Με αρκετή ένταση η διαμαρτυρία έξω από το τουρκικό προξενείο


tourkiko-prox-thes
Άναψαν τα αίματα έξω από το τουρκικό προξενείο όταν Κύπριοι φοιτητές και Ελλαδίτες πατριώτες προσπάθησαν να προσεγγίσουν το Τουρκικό Προξενείο όπου πραγματοποιείται σε λίγο η επισκεψη του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, προέδρου των Γκρίζων Λύκων.Οι φοιτητές, που φωνάζουν συνθήματα και κρατούν πανό και ελληνικές σημαίες, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το προξενείο και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, που έκαναν χρήση των γκλομπ, όπως και χημικών.
Μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν οι φοιτητές είναι:
  • Ισαάκ-Σολωμέ δε θα σας ξεχνώ ποτέ
  • Έξω οι Τούρκοι από την Ελλάδα
  • Η Θράκη ανήκει στην Ελλάδα
  • Τούρκοι Μογγόλοι δολοφόνοι
  • Σκ... Σκ... στον τάφο του Κεμάλ
  • Το πανό που κρατούν οι Κύπριοι φοιτητές γράφει το σύνθημα: Δε γίνεται φιλία ελληνοτουρκική ενόσο στην Κύπρο υπάρχει κατοχή
Πολύ κοντά στην διαμαρτυρία των Ελλήνων πατριωτών, υπάρχει συγκέντρωση και ομάδας αναρχικών, οι οποίοι προφανώς ήθελαν να ... συμπαρασταθούν στους γκρίζους λύκους; Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη κίνηση των φοιτητών της ΠΕΟΦ και αξίζοιυν συγχαρητήρια τόσο σε αυτούς όσο και σε όσους την πλαισίωσαν.
http://www.elkosmos.gr/ekdiloseis/ekdiloseis/ethnikes-ekdiloseis/11169-2012-06-28-10-20-02.html

Ορκίστηκαν οι 300 βουλευτές που εξελέγησαν στις 17 Ιουνίου


 Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης η τελετή ορκωμοσίας των 300 βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Την έναρξη της συνεδρίασης για τη σύγκληση της Βουλής σε Σώμα κήρυξε ο Α' αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής Ιωάννης Τραγάκης. Στις πρώτες θέσεις της αριστερής πτέρυγας κάθισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ.

Ακολούθησε η τελετή αγιασμού, χοροσταντούτος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και των μελών της Ιεράς Συνόδου, και αμέσως μετά ορκίστηκαν οι 300 βουλευτές.

«Καλή σας δύναμη» ευχήθηκε σε όλους τους βουλευτές ο Αρχιεπίσκοπος. Τον όρκο τους στο Κοράνι έδωσαν και οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές. Την στιγμή της ορκωμοσίας τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν σηκώθηκαν από τις θέσεις τους.

Από την ορκωμοσία απουσίαζε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς, μετά την πρόσφατη εγχείρηση στο μάτι του, οι γιατροί του έχουν συστήσει να παραμένει κλινήρης για μια εβδομάδα.

Επίσης, στην ορκωμοσία δεν παρίσταντο οι υπουργοί της ΝΔ που συνοδεύουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης και Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, που συμμετέχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Αύριο, Παρασκευή, η Βουλή θα συνεδριάσει (ώρα 11:00) με αντικείμενο την εκλογή του νέου προεδρείου, με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να είναι ο προτεινόμενος από τη ΝΔ πρόεδρος του Σώματος.

Προς επίλυση παραμένει το θέμα του έβδομου αντιπροέδρου, που «προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Αντιπολίτευσης» δηλαδή τη Χρυσή Αυγή.

Οι βουλευτές της ΧΑ, μόνοι τους, δεν επαρκούν για την πλειοψηφία του άρθρου 67 του Συντάγματος (όπως ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής για την εκλογή των αντιπροέδρων), εκτός εάν θεωρηθεί «πλειοψηφία» ο οποιοσδήποτε αριθμός θετικών ψήφων, καθώς για τις θέσεις των αντιπροέδρων δεν υπάρχουν ανθυποψήφιοι.

Εξ άλλου, φαίνεται πως υπάρχουν σκέψεις μεταξύ των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής να υποστηρίξουν υποψηφιότητα Β.Πολύδωρα, κόντρα σε εκείνη του Ευ.Μεϊμαράκη.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr

Πανικός στη ΝΔ από το αντάρτικο Πολύδωρα για την προεδρία της Βουλής


Εντονη ανησυχία έχει καταλάβει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν στον Αντώνη Σαμαρά και το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Βύρων Πολύδωρας όχι μόνον είναι εκτός ελέγχου αλλά και έχει πεισμώσει επιθυμώντας να εκλεγεί, αν είναι δυνατόν, πρόεδρος της Βουλής απέναντι στο ίδιο του το κόμμα. Ο κ. Πολύδωρας θεωρεί ότι η συμπεριφορά του κ. Σαμαρά απέναντί του ήταν τουλάχιστον απρεπής καθώς ..ενώ λάμβανε εγγυήσεις πως θα προταθεί εκ νέου για το αξίωμα του προέδρου της Βουλής, άκουσε από τους τηλεοπτικούς δέκτες τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου να ανακοινώνει ότι η Νέα Δημοκρατία θα προτείνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Πολύδωρας αναμένεται να ψηφιστεί από ορισμένους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής.

Ακόμη κι αν ο κ. Πολύδωρας δεν εκλεγεί -κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο- θα αποτελέσει τεράστιο πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία το ενδεχόμενο να χρειαστεί και δεύτερη ψηφοφορία.

Σήμερα, ο κ. Μεϊμαράκης περίμενε τον Ευάγγελο Βενιζέλο όρθιος έξω από την αίθουσα Γιάννη Αλευρά στο δεύτερο όροφο που συνεδρίαζε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και μόλις αυτός βγήκε τον πήρε και έφυγαν συζητώντας.

Το θέμα δεν ήταν άλλο από το πως κατά τη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή δεν θα υπάρξουν διαρροές από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ καθώς όπως είναι γνωστό ο κ. Πολύδωρας και αγαπητό πρόσωπο είναι μεταξύ των συναδέλφων του και η άτυπη υποψηφιότητά του μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για να εκδηλωθεί η δυσαρέσκεια βουλευτών κατά των ηγεσιών τους.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βενιζέλος μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι οι βουλευτές του κόμματός του θα ψηφίσουν όλες τις υποψηφιότητες των άλλων κομμάτων για το προεδρείο της Βουλής εκτός από ενδεχόμενη υποψηφιότητα βουλευτή της Χρυσής Αυγής για τη θέση του έβδομου αντιπροέδρου. Επισήμανε δε ότι η θέση αυτή θα πρέπει να παραμείνει κενή.

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

Έχει συμμετάσχει το 2009 και το 2010 στις «συνεδριάσεις» της σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησης!


Πολύ...βαρύ το βιογραφικό του Γιάννη Στουρνάρα, μας λένε στα "έγκυρα" ΜΜΕ από την στιγμή που ανακοινώθηκε η υπουργοποίησή του από τον Αντώνη Σαμαρά! Όντως, είναι...βαρύ κι ασήκωτο!

Γιατί; Διότι, όπως "ξεχνάνε" (;) να μας πουν οι διάφοροι "ενημερωτάδες", ο συγκεκριμένος είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!!!

Μάλιστα, έχει συμμετάσχει δύο φορές στις συνεδριάσεις της εν λόγω "υπερστοάς", το 2009 στην Αθήνα και το 2010 στην Ισπανία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία συμμετεχόντων!

Να τον χαίρονται λοιπόν στη συγκυβέρνηση τον νέο Υπουργό ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!

Υ.Γ. Ευκαιρία να μοιραστεί τις...εμπειρίες του από το "κλαμπ" και με άλλους συμμετέχοντες σ' αυτό, όπως τη Ντόρα, τον Σαμαρά, τον Αβραμόπουλο κλπ. 

http://www.hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7095.html

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Νεκρική σιγή της αριστεράς για την επίσκεψη του Γκρίζου Λύκου στη Θράκη


Νεκρική σιγή της αριστεράς για την επίσκεψη του Γκρίζου Λύκου στη Θράκη
Σήμερα, όπως προαναγγέλθηκε προ ημερών, επισκέπτεται την Δυτική Θράκη ο αρχηγός του «ακραίου», «υπερεθνικιστικού», «φασιστικού», «ρατσιστικού» και αναμφισβήτητα τρομοκρατικού και δολοφονικού (θυμηθείτε την άνανδρη δολοφονία του Τάσσου Ισαάκ…) κόμματος «Εθνικιστικής Δράσης» της Τουρκίας (των γνωστών μας «Γκρίζων Λύκων», Ντεβέτ Μπαχτσελί.

Ψάξαμε λεπτομερώς τις ιστοσελίδες των «ευαίσθητων» περί την «φασιστική», «ρατσιστική» και «δολοφονική» (χωρίς όμως πτώματα…) Χρυσή Αυγή - αριστερών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ και συνιστωσών, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, αναρχοκομμουνιστών), και δε βρήκαμε ούτε μια τυπική έστω ανακοίνωση, του τύπου «Έξω ο φασίστας Μπαχτσελί», «Ανεπιθύμητος ο Τούρκος φύρερ» κ.τ.λ. Γιατί άραγε; Πως εξηγείται τα αριστερά κόμματα να παθαίνουν… αμόκ με την Χρυσή Αυγή και τις (καθ’ όλα νόμιμες…) δραστηριότητές της, να βγάζουν απειλητικές ανακοινώσεις, να καλούν σε αντισυγκεντρώσεις κ.τ.λ. και απ’ την άλλη να κάνουν την… πάπια σε Τούρκους, Σκοπιανούς, Βουλγάρους, Αλβανούς και λοιπούς ξένους φανατικούς εχθρούς της Ελλάδος; Τα ίδια ισχύουν και για τα μεγάλα καθεστωτικά, διαπλεκόμενα και κομμουνιστοκρατούμενα (βεβαίως, βεβαίως…) ΜΜΕ, που «έθαψαν» επιμελώς τη σχετική είδηση…
  http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nekrikh-sigh-ths-aristeras-gia-thn-episkepsh-tou-gkrizou-lukou-sth-thrakh

ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...!!!



Η Τουρκική Birgun φιλοξενεί στην πρώτη σελίδα άρθρο για τον Αλέξη Τσίπρα, με τον πεντάστηλο τίτλο « Ο δικός μας πόλεμος είναι για όλους τους λαούς της Ευρώπης» και τον υπέρτιτλο « Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρας, μίλησε μόνο στην Birgun».

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο κ Τσίπρας , ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε « ο αγώνας που κάνουμε στην χώρα μας εναντίον του νεοφιλελευθερισμού είναι ταυτόχρονα μια μάχη που δίνουμε για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς».

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας σε ερώτηση της Birgun για την Χρυσή Αυγή και τις «φήμες» ότι οι Ελληνες θα καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη, απάντησε:

« Εγώ δεν έχω την γνώμη ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής και η εκπροσώπηση του κόμματος αυτού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα επηρεάσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα περιθωριακό φαινόμενο της πολιτικής μας ζωής. Επωφελήθηκαν από την κρίση του Καπιταλισμού και πήραν δύναμη από τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τους μετανάστες. Η Ιστορία μας έχει δείξει ότι οι ρατσιστικές δυνάμεις και οι δυνάμεις Νεοναζί αναπτύσσονται σε συνθήκες αύξησης της ανεργίας , επέκτασης της φτώχιας και σε συνθήκες που αυξάνεται το πρόβλημα προσαρμογής. Εμείς θα καταργήσουμε με το δικό μας πρόγραμμα τις συνθήκες που δημιουργούν την επίδραση της Χρυσής Αυγής.» faros24.gr 

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ: «Η Άντζελα Δημητρίου θα τραγουδήσει στα κατεχόμενα»




Σύμφωνα με τον τουρκο"κύπριο" δημοσιογράφο Τζενγκίζ Σεμερτζίογλου, η Άντζελα Δημητρίου θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Λευκωσία.
Ο Τουρκο«κύπριος» γράφει ακόμη ότι η Ελληνοκυπριακή πλευρά θα προβεί σε πιέσεις για να μην πραγματοποιηθεί η εμφάνιση της τραγουδίστριας στο κατεχόμενο κομμάτι του νησιού.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Άντζελα Δημητρίου και η Άννα Βίσση είναι οι πιο γνωστές στην Τουρκία Ελληνίδες τραγουδίστριες. Εμείς να θυμίσουμε ότι προς τιμή της, η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, σε σχετική πρόσκληση που δέχθηκε αρνήθηκε κατηγορηματικά να τραγουδήσει στην Τουρκία, λόγω του Κυπριακού και για τα όσα δεινά έχει προκαλέσει η Τουρκία στον Ελληνισμό της Κύπρου αλλά και επειδή η ίδια έχει ζήσει πολύ άσχημες στιγμές με την εισβολή των Τούρκων στο νησί.

Εμείς καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την κίνηση της συγκεκριμένης κατά τα άλλα"προοδευτικής" τραγουδίστριας να τραγουδήσει στα κατεχόμενά μας εδάφη. Ούτε ίχνος ντροπής. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.

Η υποστηρικτής της Ελληνοτουρκικής φιλίας με τον τρόπο αυτό δείχνει ότι αναγνωρίζει το παράνομο κράτος των τούρκων στο βόρειο κομμάτι της πατρίδας μας μαχαιρώνοντας έτσι πισώπλατα τους Έλληνες Κύπριους αλλά και όλο τον Ελληνισμό.

Να θυμίσουμε ότι δείγματα τουρκολαγνείας (μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα όσα κάνει η Άντζελα Δημητρίου) έδειξε από το παρελθόν όταν η συγκεκριμένη τραγουδίστρια μετάβηκε στην Τουρκία, και προς ένδειξη ραγιαδισμού κατ' εμάς φίλησε την Τούρκικη σημαία.
Την τούρκικη σημαία δεν φίλησαν οι χιλιάδες αιχμάλωτοι, υπό την απειλή του όπλου κατά την τουρκική εισβολή, προτίμησαν τον θάνατο από την ταπείνωση.

Όσο θα υπάρχουν εφιάλτες, θα υπάρχουν και Σπαρτιάτες έτοιμοι να υπερασπιστούν τις αξίες και τα ιδανικά που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. 
http://www.elamcy.com/

Οι Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα δημοσίευσαν σε άρθρο τους… Αλυτρωτικό Χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας”!!!


Απίστευτη πρόκληση από την μη κυβερνητική οργάνωση “Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα” (Reporters Without Borders). Στην Ιστοσελίδα της δημοσιεύτηκε σήμερα άρθρο, με τίτλο “Never Ending Decline of Macedonia Media“.

Εκτός από το ό,τι προκλητικά αναφέρει την ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία”, οι Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα έχουν αναρτήσει αντί του χάρτη της ΠΓΔΜ, έναν… Αλυτρωτικό Χάρτη της λεγόμενης “Μεγάλης Μακεδονίας”. Να σημειωθεί πάντως ό,τι το άρθρο είναι αρκετά επικριτικό για την έλλειψη ελευθερίας του τύπου στην γειτονική χώρα.

Οι “Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα” είναι μιά διεθνής μη-κυβερνητική οργάνωση, η οποία προασπίζει την Ελευθερία του Τύπου και την Ελεύθερη Πληροφόρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για να διαμαρτυρηθούν στους υπεύθυνους της Ιστοσελίδας των “Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα” στα ακόλουθα emails:

Email : rsf[at]rsf.org

Europe Desk : europe[at]rsf.org

Press & Communications : presse[at]rsf.org

Τμήμα ειδήσεων – History-of-Macedonia.com 

ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟΥ!


Με νέα δήλωση του προκαλεί ξανά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Μετά την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου για το Gay Pride ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος του επιτίθεται ανοιχτά μέσω Facebook.
Αποκαλώντας την περιφορά του Επιταφίου Epitapheio Pride έγραψε πριν λίγη ώρα στο Facebook: ...Παναγιώτατε, πώς θα σας φαινόταν να πετούσαν αβγά στο Epitapheios Pride??
Προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο την αποδοκιμασία πολλών ιντερνετικών «φίλων» του.
http://www.stoxos.gr/2012/06/blog-post_6388.html

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!


«Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.
Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.

Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;". Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις».
(Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών)
"Συνωμοσιολόγους" δεν μας έλεγαν οι "γνώστες" και "ορθολογιστές", όταν εδώ και χρόνια υπενθυμίζαμε τα παραπάνω; Ας δούμε λοιπόν και την είδηση:
Τις τελευταίες "πινελιές" βάζουν στο σχέδιο για "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης" δέκα υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, με επικεφαλής τον Γερμανό, Γκίντο Βεστερβελε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής "Die Presse", η ομάδα των υπουργών τάσσεται σε άτυπη αναφορά της υπέρ της δημιουργίας Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ και της υιοθέτησης Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου.

Η υπουργική ομάδα βαδίζει στα... χνάρια της "σιδηράς κυρίας" της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ , η οποία έχει ζητήσει να αποκτήσει η ΕΕ ισχυρότερες εξουσίες σε κεντρικό επίπεδο για την διαχείριση των εθνικών προυπολογισμών.


Με βάση το γερμανικό δημοσίευμα, οι Ευρωπαίοι υπουργοί, ανάμεσά τους οι υπουργοί Εξωτερικών του Βελγίου, της Δανίας, της Ιταλίας, του Λουξερμβούργου, της Αυστρίας, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, καθώς και εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης, προτείνουν να δοθούν περισσότερες εξουσίες στον πρόεδρο της Κομισιόν, ο οποίος θα είναι εκλεγμένο πρόσωπο και θα μπορεί να δημιουργεί την ειδική του κυβερνητική ομάδα.
ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: Δημιουργούνται οι "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης", αρχικά με "οικονομικές αρμοδιότητες" που όμως σύντομα θα επεκταθούν, αφού το εγχείρημα "πετύχει".
Αποτέλεσμα, η ολοκληρωτική κατάργηση συνόρων, λαών, εθνοτήτων, εθνικών κυβερνήσεων και η υπαγωγή όλων των παραπάνω στην κεντρική υπερεξουσία των Βρυξελλών!
Κι όλα αυτά με - τι άλλο; - πρόσχημα την οικονομική κρίση που "επιδεινώνεται", άρα "πρέπει να βρεθεί μια λύση και τέτοια είναι μόνο η παγκόσμια διακυβέρνηση"!
Ακριβώς, παγκόσμια: Διότι οι χώρες της Ε.Ε είναι μόνο το πρώτο βήμα! Θα ακολουθήσουν ΗΠΑ, Νότια Αμερική, Βόρεια Αφρική (γιατί άραγε έγινε η "Αραβική Άνοιξη";) και Ασία!
Τα γεγονότα τρέχουν. Και όποιος δεν τα βλέπει, είναι είτε τυφλός είτε οπαδός της νέας αυτής τάξης πραγμάτων που ετοιμάζουν τα σιωνιστικά ανδρείκελα.
http://www.hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/06/blog-post_24.html

ΓΥΜΝΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΚΗΣ... ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΟΙ.

Για διαταραγμένη συμπεριφορά του πρώην υπουργού κάνουν λόγο σωφρονιστικοί υπάλληλοι και συγκρατούμενοι του. Οπως αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ του pheme.gr «σχεδόν γυμνός κυκλοφορούσε το Σάββατο 23 Ιουνίου ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού»! Ο πάλε ποτέ ισχυρός πολιτικός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος λίγο καιρό μετά την προφυλάκισή του εμφανιζόταν στα μέσα ενημέρωσης αποφασισμένος να προβεί σε αποκαλύψεις, με τις οποίες θα έπαιρνε μαζί του «πολλούς», το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δεινή ψυχολογική κατάσταση.

«Ο εγκλεισμός τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, το γεγονός ότι το πεντάχρονο παιδί του μεγαλώνει μόνο του, τον έχουν λυγίσει. Σε μας είναι προφανές ότι δεν θα αντέξει», λένε στο Pheme.gr σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, έχει προκαλέσει εντύπωση τόσο στους φύλακες όσο και στους φυλακισμένους.

Κανείς δεν δείχνει να τον συμπαθεί, τουναντίον, συναισθήματα οίκτου και λύπησης τους διακατέχουν. Σαν να λένε «τόσα χρόνια εσένα είχαμε να μας κυβερνάς;». Το ιλαρό θέαμα του πρώην υπουργού να κυκλοφορεί ημίγυμνος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, δείχνοντας ότι έχει χάσει την επαφή με το χώρο στον οποίο βρίσκεται, έχει προβληματίσει τη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού. Όπως περιγράφουν στο Pheme.gr κρατούμενοι των Φυλακών, «ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμπεριφέρεται σα να είναι ολομόναχος στον προσωπικό του χώρο.

Πάει κι έρχεται βυθισμένος στις σκέψεις του, αγέλαστος και σκοτεινός, ενώ συχνά παραμιλάει, λέγοντας δυσνόητα πράγματα. Πολλά τα σημάδια της ψυχολογικής διαταραχής που παρουσιάζει Τον περασμένο Μάιο, όπως είναι γνωστό, στο κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε εντοπισθεί και κατασχεθεί κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των Φυλακών. Εκείνο, το οποίο δεν είναι γνωστό, είναι το πώς εντοπίσθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Το παρασκήνιο που περιγράφουν στο Pheme.gr κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού σοκάρει και εγείρει ερωτήματα για την ψυχολογική κατάσταση του.

Ο πρώην υπουργός μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο, δίχως να λαμβάνει το παραμικρό μέτρο προφύλαξης, δείχνοντας να μην έχει επίγνωση της πράξης του και των κανόνων που διέπουν τη ζωή των εγκλείστων.

«Κυκλοφορούσε ως άλλος Μέγας Ναπολέων με το κινητό τηλέφωνο στα χέρια, δείχνοντας ότι δεν έχει συναίσθηση του τι κάνει», τονίζει κρατούμενος και προσθέτει: «Μην παρεξηγηθώ, δεν το έκανε πιστεύοντας ότι χαίρει ασυλίας. Απλώς δείχνει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον»! Το κεφάλαιο της ιστορίας του Άκη Τσοχατζόπουλου που αυτήν την περίοδο «γράφεται» μέσα στις φυλακές είναι ανατριχιαστικό. Δεν πάει καιρός που τον πέτυχαν κάποιοι κρατούμενοι να προσπαθεί να επικοινωνήσει από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, χωρίς να έχει βάλει κάρτα!Έπαιρνε και ξανάπαιρνε, δίχως φυσικά κανένα αποτέλεσμα.

Μετά την κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου, ο πρώην υπουργός πολύ συχνά πλέον απευθύνεται στην Κοινωνική Υπηρεσία των Φυλακών -όπως κάνουν εκατοντάδες άλλοι συγκρατούμενοι του-, με σκοπό να προμηθευθεί δωρεάν μια κάρτα για να μιλήσει με τους δικούς του ανθρώπους. Επικοινωνεί συχνά με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, η οποία είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Σε πρόσφατη επικοινωνία μαζί της, ο Άκης Τσοχατζόπουλος σχεδόν την εκλιπαρούσε: «Σε παρακαλώ Βίκυ, θέλω να με στηρίξεις». tro-ma-ktiko 

Επίσημα στον ευρωπαϊκό μηχανισμό η Κύπρος…!!!


Επίσημο αίτημα για υπαγωγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό διάσωσης υπέβαλλε η Κυπριακή Δημοκρατία, καθιστάμενη το πέμπτο μέλος της νομισματικής ένωσης που εντάσσεται σε πρόγραμμα διάσωσης, μετά την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Ισπανία.

Η κυπριακή κυβέρνηση φερόταν να έχει προβεί σε διερευνητικές επαφές με τη Ρωσία και την Κίνα αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις, ωστόσο, έστω και την τελευταία στιγμή, η κυβέρνηση Χριστόφια αντελήφθη ότι τα όρια ανεξάρτητης πορείας είναι πεπερασμένα και ότι η ιστορία του κράτους, ιδίως η περιπέτεια και το τραύμα του 1974, αποδεικνύουν ακριβώς αυτό, ότι ναι μεν έχεις τη δυνατότητα να ακολουθείς «περήφανη και ανεξάρτητη» πολιτική, αρκεί να είσαι έτοιμος να υποστείς και τις συνέπειες… Κάτι το οποίο είναι πολύ πιο επικίνδυνο όταν έχεις εμπλακεί σε ένα «παίγνιο» γεωπολιτικής εμβέλειας…

Αναμένεται να διευκρινιστούν οι δημοσιονομικές και οικονομικές δεσμεύσεις ως αντάλλαγμα για την οικονομική χρηματοδότηση. Ωστόσο, αν κάτι πρέπει να περιφρουρηθεί, είναι η αποφυγή πάση θυσία δεσμεύσεων που αφορούν στην επίλυση του Κυπριακού υπό τη μορφή της επαναφοράς κάποιου σχεδίου επίλυσης τύπου Ανάν…

defence-point

Παραλίγο να τον πνίξουν γιατί μιλούσε ελληνικά


saranda
Κοσσοβάροι και μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας κατέβηκαν και στην πόλη των Αγίων Σαράντα για να κάνουν τα μπάνια τους. Μάλλον κάθε χρόνο όλο και πιο πολλοί από το Κοσσυφοπέδιο και από άλλα μέρη της Αλβανίας κατεβαίνουν στην πόλη του Ιονίου, γιατί τα νερά της είναι πιο καθαρά από άλλες παραλίες της Αδριατικής.
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι δήλωσαν μερικά άτομα από το Κόσσοβο, που πέρασαν μια βδομάδα στους Αγ. Σαράντα. Το μόνο αρνητικό ήταν που ακούγαμε πάρα πολλά ελληνικά και ενοχληθήκαμε.
Την ενόχλησή τους οι κύριοι αυτοί την εκφράζουν στις άμεσες επαφές με ελληνικής καταγωγής πολίτες, οι οποίοι αμέριμνοι, ειρηνόφιλοι και νομοταγής συνεχίζουν την καθημερινότητα τους, μην σκεφτόμενοι την απειλή που συμβαδίζει μαζί τους.
Ο Νίκος από το Μεσοπόταμο, μαζί με τις δυο μικρές αξαδέρφες του, πήγαν για μπάνια στους Αγίους Σαράντα. Πλήρωσαν την ξαπλώστρα και την ομπρέλα και απολάμβαναν την αλμύρα της θάλασσας και τις ακτίνες του ηλίου.
«Σηκωθείτε και φύγετε, τους είπαν σε παραλιακό ξενοδοχείο, που εκμεταλλεύεται και την παραλία, λες και είναι δική του περιουσία και η θάλασσα και ο ήλιος. Εδώ είναι Αλβανία και όχι Ελλάδα. Εκεί να πάτε να κάμετε τα μπάνια σας». Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Ο νεαρός αρνήθηκε να φύγει γιατί είχε πληρώσει και τα «δίδακτρα» στα αφεντικά. Τότε πρόβαλαν πέντε έξι μπράβοι (ένας θεός ξέρει πούθε κρατεί η σκούφια τους) και τον μαύρισαν στο ξύλο. Σαν δεν έφταναν τα αίματα που κατρακυλούσαν από την κεφαλή του νερού, όταν ακούστηκε μια διαταγή: «Αποτελειώστε τον στην θάλασσα». Σβάρνα τον έχωσαν μέσα στο νερό και σίγουρα θα τον είχαν πνίξει εάν δεν μεσολαβούσαν κάποιοι από τους παραθεριστές.
Ο Νίκος έκανε μήνυση στην αστυνομία, αφού πήρε και ιατρική διάγνωση κακοποίησης από γιατρό.
Πέρασε μια εβδομάδα από το περιστατικό. Ούτε ένα αγκάθι δεν μπήκε στα πόδια των αφεντάδων εθνικιστών, που όχι μόνον καταβρόχθισαν τα πάντα, λες και είναι τα μούλκια των παππούδων του, αλλά προετοιμάζονται και για νέα θύματα.
Ποιος θα προστατέψει τους ελληνικής καταγωγής πολίτες από την εθνικιστική μαυρίλα που είναι έτοιμη να καταμαυρίσει το χώρο μας;
πηγή: ΣΦΕΒΑ

ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ


Την ανακοίνωση έκανε ο Εμμανουήλ Κόμηνος, που ηγείται της πρώτης επιτροπής Επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αυστραλία, μιλώντας σε σχετική ημερίδα στο Λονδίνο, όπου παρουσιάστηκαν άγνωστα αποδεικτικά στοιχεία, που ενισχύουν ηθικά και νομικά επιχειρήματα υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα.
Η ημερίδα διοργανώθηκε από τη βρετανική επιτροπή, την αμερικανική και την αυστραλιανή επιτροπή υπέρ της επιστροφής των γλυπτών.
Μεταξύ των νομικών που ασχολούνται με την προσφυγή, είναι ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος Μάικλ Ρέπας, ο Γιώργος Μπίζος από τη Ν. Αφρική (δικηγόρος του Νέλσον Μαντέλα) και ο Ελληνοαυστραλός Βίκτωρ Μπιζάνης.
Σύμρφωνα με τον τελευταίο, η δικαστική εκπροσώπηση της ελληνικής πλευράς θα πρέπει να ανατεθεί στον Αυστραλό νομικό Τζέφρι Ρόμπερτσον, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο Λονδίνο και έχει κερδίσει στο παρελθόν δίκη για λογαριασμό των Αβοριγίνων της Τασμανίας.
Οι Αβορίγινες μήνυσαν την αυστραλιανή Πολιτεία της Κουϊνσλάνδης το 1992, με το επιχείρημα ότι οι πρόγονοί τους ήταν εκεί, όταν οι λευκοί κατέλαβαν τα εδάφη τους, χαρακτηρίζοντας τα ως «εις ουδένα ανήκοντα». Κερδίζοντας τη δίκη, ανάγκασαν την Πολιτεία να τους επιστρέψει εδάφη, που είχαν καταλάβει οι λευκοί άποικοι από το 1788.
Υπάρχει και δεύτερο δικαστικό, το οποίο αφορά την επιστροφή κρανίων και οστών Αβοριγίνων από τη Βρετανία στην Αυστραλία. Τα είχαν πάρει οι Βρετανοί κατά τον 19ο και τον 20ο αιώνα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν «σε ανθρωπολογικές έρευνες».
Στην ημερίδα που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, έγινε αναφορά για το ότι την εποχή που ο Έλγιν αποκόλλησε τα μάρμαρα του Παρθενώνα και τα μετέφερε στην Αγγλία, στην Ελλάδα ζούσαν πραγματικοί δικαιούχοι-απόγονοι των Ελλήνων, οι οποίοι δεν ρωτήθηκαν, ούτε τα πούλησαν, ούτε επέτρεψαν την αρπαγή τους.
Η αρχαιολόγος, προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών, Ελένη Κόρκα, παρουσίασε χειρόγραφες επιστολές που είχε ανταλλάξει το 1811 ο λόρδος Έλγιν με τον διάδοχό του Βρετανό πρέσβη στην Υψηλή Πύλη, από τις οποίες συνάγεται πως η αφαίρεση και μεταφορά των γλυπτών ήταν παράνομη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο θέμα, ειδικά για τους Έλληνες της Αυστραλίας, είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί εδώ και κάποια χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της ελληνικής παροικίας στην Αυστραλία.

parapolitika.gr

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Θαυμάστε την Ελλάδα του Μνημονίου: Ζει σε παλιό βαγόνι με τα 4 παιδιά της!!!


Ένα παλιό βαγόνι στο σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής αποτελεί εδώ και λίγο καιρό το «σπίτι» μιας πολύτεκνης μητέρας με τα παιδιά της. Η οικογένεια μένει νηστική ακόμα και για πέντε συνεχόμενες ημέρες, ενώ πολλές φορές δυσκολεύονται να βρουν ακόμα και... νερό.

Στην Ελλάδα του Μνημονίου, καθημερινά έρχονται στο φως απίστευτες οικογενειακές ιστορίες, με την ανέχεια να έχει φέρει πολλούς πολίτες σε σημείο να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Χρόνος» -που αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος- η πολύτεκνη Ελένη Κ. ζει σε βαγόνι τρένου καθώς ύστερα από διάφορες περιπέτειες που είχε βρέθηκε στο δρόμο. Μαζί της μένουν τα τέσσερα παιδιά της, ο Γιάννης, 8 ετών, ο Γρηγόρης, 10 ετών, η Νικολέτα, 15 ετών και ο Γιώργος, ο οποίος μόλις έκλεισε τα 18 και προσπαθεί να βοηθήσει την βοηθήσει την οικογένειά του και τη μητέρα του. Η οικογένεια έχει έναν ακόμη γιο, το 19χρονο Ραφαήλ, ο οποίος βρίσκεται στη Δράμα.
Το σταματημένο βαγόνι του σταθμού αποτελούσε στην αρχή προσωρινή λύση για τη στέγαση της οικογένειας, σύμφωνα με την εφημερίδα, μέχρι να κινητοποιηθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει βρεθεί χώρος να τους παραχωρηθεί. Το βαγόνι δεν διαθέτει μπάνιο, τουαλέτα και πετρογκάζ, με αποτέλεσμα η Ελένη Κ. να βρίσκεται σε απόγνωση. Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα είπε: «Ούτε ψυγείο για τρόφιμα έχω, ούτε τίποτα, τα παιδιά πέντε μέρες έχω να τα ταΐσω. Ο άνθρωπος που έχει το σταθμό καμία φορά όταν μπορεί δίνει κανένα σάντουιτς, αλλά τέσσερα παιδιά τι να φάνε από ένα σάντουιτς. Ούτε το πρωί έφαγαν ούτε το μεσημέρι ούτε το βράδυ».
Η απελπισμένη μητέρα απευθύνει έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματα των πολιτών ώστε να υπάρξει άμεση λύση στο πρόβλημά της και να βρεθεί μια αξιοπρεπής στέγη για τα παιδιά της.
http://www.patrida.eu/2012/06/4_25.html

Εγκωμιαστικά σχόλια Σκοπιανών ΜΜΕ για τον Δ. Αβραμόπουλο


Εγκωμιαστικά σχόλια Σκοπιανών ΜΜΕ για τον Δ. Αβραμόπουλο
Ξέρουν κάτι παραπάνω που δεν ξέρουμε εμείς;
Μεγάλη ικανοποίηση έφερε στα Σκόπια η υπουργοποίηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, στο ευαίσθητο υπουργείο των Εξωτερικών. Πιο συγκεκριμένα, η σκοπιανή εφημερίδα «Ουτρίνσκι Βέσνικ» αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική σταδιοδρομία του Δημήτρη Αβραμόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον «μετριοπαθή πολιτικό», ενώ τονίζει πως εις ότι αφορά το μέγα θέμα του ονόματος «οι θέσεις του κ. Αβραμόπουλου φαίνεται να ταυτίζονται περισσότερο με αυτές της κ. Μπακογιάννη, όταν αυτή ήταν υπουργός Εξωτερικών, δηλαδή μετριοπαθείς, παρά με τις θέσεις και απόψεις της ριζοσπαστικής Δεξιάς».

Κι εδώ το ερώτημα που προκύπτει είναι αναπόφευκτο: έχουν λόγους οι Σκοπιανοί να χαίρονται για την υπουργοποίηση του Αβραμόπουλου; Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω, που δεν ξέρουμε εμείς; Μήπως ετοιμάζουν τίποτα περίεργο για το σκοπιανό, μέσα στο κατακαλόκαιρο; Σε κάθε περίπτωση, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση. Κι όσοι νομίζουν πως θα μας αιφνιδιάσουν, θα μας βρουν μπροστά τους!
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egkwmiastika-scholia-skopianwn-mme-gia-ton-d.-abramopoulo

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΜΗΝΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΑΣΙΣΤΟΤΣΟΓΛΑΝΑ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...!


Μήνυση κατά της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη για εξύβριση, θα καταθέσει τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Αθανάσιος Γκλαβίνας.

Όπως υποστηρίζουν, η Λιάνα Κανέλλη σε τηλεοπτική της εμφάνιση μετά το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη, αποκάλεσε σε μια αποστροφή του λόγου της, τους αστυνομικούς «φασιστοτσόγλανα», λέξη που θεωρήθηκε προσβλητική για τους αστυνομικούς.

Η μήνυση αποφασίστηκε να κατατεθεί μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και σύμφωνη γνώμη (μετά από ενημέρωση) και της Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.). enikos.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΤΩΝ

«Ο Κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα» είχε τονίσει πολύ εύστοχα ο Νίκος Καζαντζάκης και αν αυτό το συνδυάσουμε με το ρητό του Λένιν ότι «ο αριστερισμός είναι παιδική ασθένεια του κομμουνισμού» μπορούμε να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρα και τις προθέσεις πίσω από τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως κάποιος μπορεί να είναι συνεχώς εναντίον των Εθνικιστών εκτός και αν αυτοί στρέφονται ενάντια στην Πατρίδα του. Αυτή είναι και η ιστορία της αριστεράς στην Ελλάδα, ακόμα και όταν τα δύο κυρίαρχα ΚΚΕ (το εσωτερικού – νυν ΣΥΡΙΖΑ) και το εξωτερικού (το σημερινό ΚΚΕ) ήταν ενωμένα πάντα είχαν πλήρη σύμπλευση με όσους επιβουλεύονταν την Πατρίδα μας.

Η τουρκική ένωση Θράκης είναι ένας παράνομος σύλλογος πρακτόρων του τουρκικού προξενείου που προπαγανδίζει για την αυτονομία της Ελληνικής Θράκης και την μετέπειτα προσάρτιση της στην Τουρκία. Δηλαδή προπαγανδίζει ευθέως εναντίον της Ελλάδος. Η συγκεκριμένη «ένωση» κάνει επί χρόνια δικαστικό αγώνα προκειμένου να θεωρηθεί νόμιμος σύλλογος, όμως συνεχώς προσκρούει στον Άρειο Πάγο που ορθώς την θεωρεί παράνομη αφού αντιτίθεται στο Εθνικό Συμφέρον και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος. Επιπροσθέτως η «ένωση» αυτή συγκροτείται κατά παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης για την αρχή της αμοιβαιότητας, αφού αποτελείται από τουρκόφρονες που βρίσκονται στην Ελλάδα παραβιάζοντας την αρχή αυτή.

Για τις αντιρρήσεις του Αρείου Πάγου πάνω στο ζήτημα της ενώσεως, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, και να ταχθεί για άλλη μία φορά ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδος. Ας διαβάσουμε την ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μάλιστα, είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές!! Όμως αυτή καθαυτή η άρνηση εφαρμογής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστά από μόνη της νέα παραβίαση της ΕΣΔΑ , δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 46 της Σύμβασης, τα συμβαλλόμενα κράτη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συμμορφώνονται προς τις οριστικές αποφάσεις του Δικαστηρίου επί των διαφορών στις οποίες είναι διάδικοι.Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση.»

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το Εθνικό Συμφέρον πρωτεύει πάντοτε και υπερισχύει των όποιων άλλων «δικαιωμάτων». Συνεπώς ο Άρειος Πάγος ορθώς αγνόησε το ξενοκίνητο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου το οποίο δρα επιλεκτικά βάσει των συμφερόντων της διεθνούς νέας τάξης που πηγάζει εκ συγκεκριμένων λόμπι στις ΗΠΑ, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι αντιμάχεται, υποστηρίζοντας παράλληλα όλες τους τις θέσεις. Η υποκρισία θα έπρεπε να διαθέτει όρια, όμως γίνεται εμφανές ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε. xryshaygh.com

ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ... ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ...!!!


Απίστευτη περιοδεία σε Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη ξεκινά μεθάυριο ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όπως αναφέρουν πηγές που πρόσκεινται στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής. Οι εγκάθετοι της Άγκυρας στην Θράκη κυκλοφόρησαν ήδη αφίσσα για την πρώτη συγκέντρωση του Αρχηγού των Γκρίζων Λύκων στο Μέγα Δέρειο του Έβρου, εκεί που ήταν Δασκάλα η Χαρά Νικοπούλου και μπήκε στο στόχαστρο της εχθρικής πρακτικής και προπαγάνδας...

Στους κύκλους των αγωνιζομένων Ελλήνων έχει ήδη προκληθεί αναστάτωση και οι αναμενόμενες αντιδράσεις έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν στον τραπέζι. Το σίγουρο είναι πως το θέμα μπορεί να έχει και ουρά και να αποτελέσει κομβικό σημείο εξέλιξης γεογονότων. Το απολύτως βέβαιο πως δεν θα κάτσουμε στα αυγά μας να παρακολουθούμε το Ελλαδικό Κράτος να μην κάνει το παραμικρό για να προστατέψει το Έθνος και την ίδια του την υπόσταση...
http://www.stoxos.gr/2012/06/blog-post_3188.html