Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Οι τρομοκράτες της σφαγής στην Μόσχα εκπαιδεύτηκαν στην Τουρκία!

 

Σε δύσκολη θέση η Τουρκία απέναντι στην Ρωσία – Οι τρομοκράτες της σφαγής στην Μόσχα εκπαιδεύτηκαν στην Τουρκία!

Αμέσως μετά το αιματηρό τρομοκρατικό κτύπημα που έκαναν για λογαριασμό άλλων κάποιοι δήθεν ισλαμιστές, ο υπουργός εσωτερικών της Ρωσίας Γιερλίκαγια προχώρησε σε 147 συλλήψεις εξτρεμιστών που είχαν διασυνδέσεις με το ισλαμικό κράτος. Αυτό από μόνον του λέει πολλά … Λέει ότι η Τουρκία γνώριζε πλήρως ότι στο έδαφός της υπήρχαν αυτοί οι τρομοκράτες. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως οι συλλήψεις αυτές δεν πρόκειται να σταματήσουν το κλίμα καχυποψίας της Ρωσίας απέναντι στην Τουρκία, το οποίο κανένας δεν ξέρει πότε και πως θα εκδηλωθεί.

Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε ότι όσοι πραγματοποίησαν την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα εκπαιδεύτηκαν για αυτήν ειδικά στην Τουρκία επί δύο μήνες. Ακόμη η ίδια η Τουρκία παραδέχτηκε ότι δύο από τους συλληφθέντες είχαν ταξιδέψει ελεύθερα μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας με αεροπλάνο στις 2 Μαρτίου και ισχυρίστηκε το εξωφρενικό ότι αυτά τα δύο άτομα έγιναν εξτρεμιστές στην Ρωσία και ότι δεν ήταν προηγουμένως! 

Είναι φυσικό ότι η Ρωσία δεν πρόκειται αυτό να το ξεχάσει εύκολα και ότι όταν τελειώσει με την Ουκρανία ίσως (μακάρι για την Ελλάδα) σειρά να έχει η Τουρκία. 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: