Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Απο το 2018 ο Λαϊκός Σύνδεσμος πρόβλεψε πως το «Σύμφωνο Συμβίωσης» θα φέρει Γάμο και Τεκνοθεσία(2 ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ήταν Μάιος του 2018, όταν με ευρύτατη πολιτική συναίνεση υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου το σχέδιο νόμου «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας και άλλες διατάξεις». Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΔΗΣΥ και Ποτάμι, το ΚΚΕ δήλωσε «παρών», ενώ κατά ψήφισαν η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, μέσω του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, γνωστοποιεί τον απώτερο σκοπό της κυβέρνησης, που δεν ήταν άλλος από την παραχώρηση δικαιώματος τεκνοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια. Έξι χρόνια μετά και ακόμα οι θέσεις μας και οι τοποθετήσεις μας επιβεβαιώνονται και παραμένουν επίκαιρες. Με ένα νομοσχέδιο, όμως, δεν αλλάζουν οι νόμοι της φύσης.

Λένε ουδείς αναντικατάστατος αλλά κανείς δεν μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε η μόνη εθνικιστική φωνή που πέρασε από τα έδρανα του Ελληνικού κοινοβουλίου. Μόνο η Χρυσή Αυγή υπήρξε υπερασπιστής του Έθνους, της παράδοσης και της Ορθόδοξης πίστης κι ας προσπαθούν κάποια κακέκτυπα να μιμηθούν και να αντιγράψουν.

2024 και ενώ όλα αγοράζονται, ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι που δεν πουλάνε.


(BINTEO 2)πρόβλεψη από το 2018 για το ότι το σύμφωνο συμβίωσης θα φέρει γάμο και Τεκνοθεσία


https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: