Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Ουάου! Η Πακιστανική Κοινότητα στην Ελλάδα ψηφίζει Κούλη Μητσοτάκη!

 

Ουάου! Η Πακιστανική Κοινότητα στην Ελλάδα ψηφίζει Κούλη Μητσοτάκη! 

Πλέον, έχουμε μπει γερά στην προεκλογική περίοδο και «μήλον της έριδος» δεν είναι μόνο οι Έλληνες ψηφοφόροι, αλλά και οι ελληνοποιηθέντες! Μεταξύ των οποίων είναι και πολλοί προερχόμενοι από το Πακιστάν…

Δύο είναι οι «παράγοντες επιρροής» στους συγκεκριμένους: η Πακιστανική Κοινότητα και η Πακιστανική πρεσβεία, που εκπροσωπεί βεβαίως το κράτος του Πακιστάν.

Επικεφαλής των οργανωμένων Πακιστανών είναι ο διαβόητος Τζαβέτ Ασλάμ, ο οποίος «αριστερίζει» και ως εκ τούτου στέλνει τους εκ Πακιστάν ψηφοφόρους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, όπως λέει κι η παροιμία, «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»! Έτσι, η Νουδούλα απευθύνθηκε στην κυβέρνηση του Πακιστάν και ιδού το… αποτέλεσμα – η σχετική ανακοίνωση της Πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα, που σαφώς προτρέπει τους εκ Πακιστάν «ελληνοποιηθέντες» να ψηφίσουν τον… βασιλιά (όπως τον αποκαλούν…) Κούλη:  

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε το πρώτο επίσημο τζαμί στην Ελλάδα για τους προσκυνητές κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, ενώ στους Πακιστανούς που εργάζονται νόμιμα από το Πακιστάν δόθηκαν βίζες. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Έλληνα πρωθυπουργού, ο υπουργός Προσφύγων της Ελλάδας Νότης Ματαράκης επισκέφθηκε το Πακιστάν και είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν. Η Πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα ευγνωμονεί από καρδιάς τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη».

Τα σχόλια δικά σας…

Α.Β.


https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: