Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Τραμπ «Βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου»

 

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν ήταν ποτέ πιο κοντά, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το «CNN».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ωθεί τον κόσμο σε πόλεμο με τις ενέργειές του για την υποστήριξη της Ουκρανίας.

«Αν κοιτάξετε και καταλάβετε ποια βήματα κάνει ο Μπάιντεν σχετικά με την Ουκρανία, θα δείτε ότι συστηματικά, αλλά ίσως ασυνείδητα, μας σπρώχνει σε αυτό που θα μπορούσε σύντομα να μετατραπεί σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», έγραψε ο Τραμπ στο κοινωνικό δίκτυο «Truth Social». ).

Υποσχέθηκε επίσης να «καθαρίσει» τον Λευκό Οίκο από όλους τους «πολεμιστές και τους τελευταίους Αμερικανούς παγκοσμιοποιητές στο βαθύ κράτος, το Πεντάγωνο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ».

‘Στην Αμερική, πρέπει να απαλλαγούμε από εκπροσώπους του διεφθαρμένου κατεστημένου που κατέστρεψαν κάθε σημαντική απόφαση εξωτερικής πολιτικής. Αυτό περιλαμβάνει τον Πρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος λέει ότι ο λαός του δεν έχει λάβει καλές αποφάσεις στο πλαίσιο άλλων χωρών και πολέμων’.

Όπως τόνισε, όσο ήταν πρόεδρος, απέρριψε τις «καταστροφικές συμβουλές» των στρατηγών της Ουάσιγκτον, των γραφειοκρατών και των «δήθεν διπλωματών» που ξέρουν μόνο πώς να παρασύρουν τις ΗΠΑ σε μια σύγκρουση, αλλά όχι πώς να βγουν από αυτήν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τραμπ θυμήθηκε την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ και πολλούς άλλους σαν αυτήν «που έχουν εμμονή να σπρώξουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ».

‘Αυτοί οι άνθρωποι έψαχναν για μια αντιπαράθεση εδώ και πολύ καιρό. Τώρα βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου’, κατέληξε ο Τραμπ.

https://hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: