Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Χούλιγκαν ξυλοκόπησαν 17χρονο οπαδό του Άρη στη Θεσσαλονίκη – Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο

 

Δεν βάζουν μυαλό ορισμένοι και έτσι λίγους μήνες μετά τη δολοφονία-σοκ του Άλκη Καμπανού ξυλοκοπήθηκε ένας 17χρονος οπαδός του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το thestival.gr, μία ομάδα τεσσάρων νεαρών προπηλάκισε δύο 17χρονους και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον έναν από αυτούς. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 19:00, στην οδό Καραολή & Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά. Οι τέσσερις δράστες πλησίασαν τους δύο ανήλικους και απομόνωσαν το θύμα της επίθεσης. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας του αιμορραγία. 

Δύο από αυτούς κρατούσαν τον φίλο του ακινητοποιημένο για να μην αντιδράσει. Μόλις ολοκλήρωσαν το έργο τους κινήθηκαν προς την οδό Λαγκαδά, όπου τους περίμεναν ακόμη τρία άτομα. 

Το θύμα της επίθεσης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι γνωστός οπαδός του Άρη με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τα άτομα που του επιτέθηκαν. Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με τραύμα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του για νοσηλεία. 

Ένα περιστατικό που έρχεται ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού από οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκες για 9η μέρα την περασμένη εβδομάδα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 κατηγορουμένων για το άγριο οπαδικό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και να τραυματιστούν οι δύο φίλοι του. 

«Ήμουν με το φίλο μου. Είχαμε πάει στην Τούμπα για φαγητό και επιστρέφαμε σπίτι. Έτυχε να περνάμε από κει. Είδαμε τρία αμάξια: το ένα έστριψε αριστερά και τα άλλα δύο σταματήσανε μπροστά μας οπότε ακινητοποιηθήκαμε εκεί», δήλωσε στην κατάθεση 20χρονος μάρτυρας που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα και όπως εξήγησε, καθόταν στη θέση του συνοδηγού το βράδυ της δολοφονίας.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: