Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

«Ειδικός» Α.Βατόπουλος: «Έμαθα από την τηλεόραση την απόφαση για rapid test για τους εμβολιασμένους»

 

Κυβερνητικά στελέχη ανακοίνωσαν ότι υπάρχει σκέψη για διενέργεια rapid test και από τους εμβολιασμένους και μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, υποστήριξε ότι εάν τελικά εφαρμοστεί αυτό το μέτρο και οι εμβολιασμένοι θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα test. 

Μπορεί η κυβέρνηση τελικά να πήρε πίσω αυτό το μέτρο, όμως υπάρχουν ερωτήματα για το ποιος έκανε την συγκεκριμένη πρόταση, καθώς ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μέλος της επιτροπής των «ειδικών» υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα. 

«Η απόφαση, που έμαθα κι εγώ από την τηλεόραση, να γίνει rapid test σε όλους πριν από τις γιορτές δεν είναι μια απόφαση που πάρθηκε από την Επιτροπή» ξεκαθάρισε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος. 

«Σε καμία περίπτωση δεν το έχει εισηγηθεί η Επιτροπή», τόνισε. «Η Επιτροπή δεν έχει συγκληθεί εδώ και 15 ημέρες. Αντικειμενικά δεν έχει πάρει απόφαση για αυτό το θέμα. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν είπαν για τα δωρεάν self test εν μέσω των εορτών», δήλωσε ο Αλκ. Βατόπουλος. Εκτίμησε ότι χρήσιμο θα ήταν να υπάρχει ένα τεστ αντιγόνου πριν από τις μεγάλες συγκεντρώσεις των γιορτών, εκφράζοντας ωστόσο αμφιβολίες αν αυτό τεχνικά μπορεί να γίνει με rapid.

https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: