Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Μεγάλη απάτη! Σε δυόμιση μήνες από τον πλήρη εμβολιασμό τα αντισώματα μειώνονται πάνω από 50%!

 

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για τα εμβόλια, την αποτελεσματικότητα αλλά και τη διάρκειά τους! Στην οποία αποφεύγουν επιμελώς να αναφερθούν οι φαρμακευτικοί κολοσσοί και οι κατά τόπους αντιπρόσωποί τους, κυβερνήτες και «ειδικοί»…

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας από το –υπεράνω πάσης υποψίας… ψεκασμού!- University College του Λονδίνου, που δημοσιεύθηκε στο Lancelot, τα συνολικά επίπεδα των αντισωμάτων φαίνεται πως αρχίζουν να φθίνουν ήδη από τις έξι εβδομάδες μετά τον πλήρη εμβολιασμό, ενώ μπορούν να μειωθούν πάνω από 50% σε διάστημα 10 εβδομάδων. Δηλαδή, σε μόλις δυόμιση μήνες!  

Η έρευνα με τίτλο Virus Watch, δείχνει για το εμβόλιο της Pfizer μείωση των αντισωμάτων από περίπου 7506 U/ mL μέσα σε 21-41 ημέρες και σε 3320 U/ mL στις 70 ή και περισσότερες ημέρες. Όσον αφορά το εμβόλιο της AstraZeneca, η μείωση ήταν σαφώς μεγαλύτερη, με τα επίπεδα των αντισωμάτων να μειώνονται από τα 1201 U/mL μέσα στις πρώτες 20 ημέρες σε 190 U/mL (67–644) στις 70 ή και περισσότερες ημέρες.

Οπότε, σύντομα θ’ αρχίσουν να επιβάλλονται αρχικά οι «ενισχυτικές» δόσεις των εμβολίων και εν συνεχεία η μεγαλύτερη συχνότητα των εμβολιασμών! Ίσως και κάθε… δίμηνο, πάντα για το… καλό μας! 

Τα συμπεράσματα δικά σας!

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: