Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Γ.Γ. ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΙΣΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

 

Στο πλαίσιο των θεατρινίστικων, υποκριτικών, πολιτικάντηδων  διαξιφισμών, μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, προσκείμενοι σε  σας και στο κόμμα σας, έμμισθοι, χρεοκοπημένοι δημοσιογράφοι  ερωτούσαν τους οπαδούς του Δ. Κουφοντίνα, τους οπαδούς δηλαδή των  τρομοκρατών, το εξής ρητορικό ερώτημα: 

«Τι θα λέγατε και τι θα κάνατε αν στη θέση του απεργού πείνας  Δημήτρη Κουφοντίνα βρίσκονταν οι φυλακισμένοι χρυσαυγίτες; 

Θα υποστηρίζετε με το ίδιο σθένος τα όποια υποθετικά αιτήματα  τους προκειμένου να μην πεθάνουν ή να μην υποστεί η υγεία τους  βλάβη;» 

Eξισώνοντας, με την άδεια σας φυσικά, με αυτό τον τρόπο τους  εκλεγμένους μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και από εκατοντάδες  χιλιάδες ψήφους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με την τρομοκρατική  οργάνωση 17 Ν. που εκτέλεσε 23 ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες  άλλους!

Ντροπή σας, να να εξισώνετε τους τρομοκράτες με τα θύματα της  τρομοκρατίας κ. Νικολάου! 

• Να σας θυμίσω τις δεκάδες βομβιστικές εμπρηστικές επιθέσεις εις  βάρος μας, εις βάρος οπαδών μας, στελεχών μας, και εις βάρος των  γραφείων μας; 

• Να σας θυμίσω τα δύο νεκρά παλικάρια, τον Γιώργο Φουντούλη  και τον Μανώλη Καπελώνη που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από τα  πνευματικά και όχι μόνο «τέκνα» της 17 Ν; 

Έχουν και εκείνοι ξέρετε γονείς, πατεράδες και μάνες που τα έκλαψαν  και ποτέ δεν τους αναφέρατε και ποτέ δεν τους συναντήσατε. 

Κλείνεστε στα γραφεία σας, παρέα με κάποιους υποκριτές, δήθεν  κοπτόμενους για τα θύματα της τρομοκρατίας δημοσιογράφους οι οποίοι  καυχώνται για όσα είχαν πει τη νύχτα της 1ης Νοέμβρη, τη νύχτα του  φονικού: «ευτυχώς, γιατί θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί και κανένας  άνθρωπος», λες και οι δύο δολοφονημένοι ήταν κάτι άλλο… 

Να σας υπενθυμίσω το λαϊκό δικαστήριο που στήσατε όλοι μαζί έξω  από το εφετείο την 7η Οκτωβρίου 2020; 

• Εμάς κ. Νικολάου, μας βάλατε φυλακή γιατί σας παίρναμε  ψήφους. Η 17Ν. και ο Κουφοντίνας καταδικάστηκαν γιατί  έπαιρναν ζωές. 

• Οι οπαδοί του Κουφοντίνα και της 17Ν απειλούν πως θα  εκδικηθούν, θα σκοτώσουν, απειλούν ότι θα κάνουν τα πάντα μέχρι  να πετύχουν αυτό που θέλουν. Την απελευθέρωση του Δ.  Κουφοντίνα. Η δική μας όμως εκδίκηση, θα είναι η ψήφος του  λαού. 

Υ.Γ. Για τις συνθήκες κράτησης θα τα πούμε άλλη φορά. 

Ηλίας Παναγιώταρος 

Πολιτικός Κρατούμενος

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: