Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

6,5 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων για να γυριστεί ταινία για τον Αντετοκούνμπο!

 

Μπορεί οι εργαζόμενοι σε αναστολή να αμείβονται με 534 ευρώ, αλλά το Κράτος, η κυβέρνηση συγκεκριμένα, έχει χρήματα για καλλιτεχνικές ανησυχίες. 

Ήδη μία εταιρεία έχει αναλάβει την παραγωγή (η γενική παραγωγή είναι της Disney) για μία ταινία που θα γυριστεί με θέμα την ζωή του «Γιάννη» Αντετοκούνμπο από τα γήπεδα των Σεπολίων έως το NBA.

Αναμενόμενο θα πείτε εδώ, για ατομικό ρεκόρ που κάνει στο NBA κάποια κανάλια είναι έτοιμα να πάνε σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων, να μην γυριστεί και μία ταινία; 

Κανένα πρόβλημα αλλά να μην την πληρώσουν οι φτωχοί, οι χαμηλόμισθοι και οι άνεργοι κάτι που τελικά θα γίνει αφού το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας έκανε γνωστό πως θα δώσει το ποσόν των 6.498.958 ευρώ για να χρηματοδοτήσει την ταινία. Τσάμπα πράγμα δηλαδή, ούτε 6,5 εκατομμύρια δεν είναι. 

Το συνολικό κόστος θα ανέρχεται στο ποσόν των 16.147.395 ευρώ. Δηλαδή, αν καταλαβαίνουμε καλά, οι Έλληνες πολίτες θα πληρώσουν περισσότερα από το 1/3 του συνολικού ποσού για να γίνει μία ταινία για έναν άνθρωπο που κερδίζει εκατομμύρια παίζοντας μπάσκετ στις ΗΠΑ.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: