Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Ο αποτυχημένος δημοσιογράφος Ν. Χασαπόπουλος - Άρες, μάρες, κουταμάρες για την Χρυσή Αυγή

Ο αποτυχημένος δημοσιογράφος Ν. Χασαπόπουλος - Άρες, μάρες, κουταμάρες για την Χρυσή Αυγή
Στην “έγκυρη” φυλλάδα “ΤΑ ΝΕΑ”, έγραψε άρθρο ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, που έχει γράψει και βιβλίο ολόκληρο για την Χρυσή Αυγή, που το παρουσίασαν μαζί ο Μάκης Βορίδης και η Λιάνα Κανέλλη, ο κάποτε Παπαδοπουλικός και η μπολσεβίκα της Εκάλης. Στην Εκάλη πάντως συμπίπτουν… 
Στο άρθρο του λοιπόν, ο Χασαπόπουλος, αναφερόμενος στις αποχωρήσεις που δήθεν διέλυσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γράφει και για την μεταγραφή ενός πρώην χρυσαυγίτη από την Λάρισα στο κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη. Και αναφέρεται στην ανεξαρτητοποίηση και την προσχώρηση στο ΛΑΟΣ του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, η οποία έγινε το… 2014! Πριν πέντε ολόκληρα χρόνια! Μάλιστα, ο τότε βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος είχε ψηφίσει και τον Δήμα της Νέας Δημοκρατίας για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το ’14 έφυγε και το ’19 το θυμήθηκε ο Χασαπόπουλος για να πει ότι διαλύθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δείγμα της προχειρότητας, με την οποία καλλιεργούν εντυπώσεις και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.
Γράφει και άλλα ο Νίκος Χασαπόπουλος, όπως ότι δεν υπάρχει το σάιτ που βλέπετε και το πιο ωραίο είναι η τελευταία παράγραφος του κειμένου του, η οποία έχει ως εξής: “Το περίεργο είναι ότι τα μέλη που έφυγαν από το κόμμα άρχισαν τις επαφές με ένα άλλο κόμμα πιο σκληρό και πιο ακροδεξιό από την Χρυσή Αυγή, που τα μέλη του είχαν αποχωρήσει εδώ και τρία χρόνια. Πρόκειται για το Εθνικό Μέτωπο”.
Για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα πρόκειται για μια τερατολογία χωρίς όριο, αφού οι άνθρωποι οι οποίοι αποτελούν το Εθνικό Μέτωπο ουδέποτε ήσαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Για τον Νίκο Χασαποπουλο και τα “έγκυρα” “ΝΕΑ”, έφυγαν το 2016! 
Ψέματα δίχως τέλος, ανοησίες και δήθεν στοιχεία, ανακρίβειες και τερατολογίες, προκειμένου να κτυπήσουν κάτι, το οποίο για αυτούς δεν υπάρχει. Αφού δεν υπάρχει γιατί το κτυπούν;  
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: