Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΠΡΕΣΠΙΤΕΣ» ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΤΥΧΑΙΟ;

Η παρακάτω είδηση προέρχεται από το pronews.gr: «Γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, Δημήτρης Τσιόδρας, αναμένεται να βρεθεί δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει εκφράσει πολλάκις την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του Δημήτρη Τσιόδρα, επιθυμεί να τον αξιοποιήσει και, ενώ αρχικά ο σχεδιασμός οδηγούσε στη μετακίνηση του γνωστού δημοσιογράφου στην ΕΡΤ, πλέον φαίνεται ότι θα αποτελέσει μέλος του σκληρού πυρήνα του πρωθυπουργικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου…».
Τσιόδρας, λοιπόν. Άλλος ένας «πρεσπίτης» στην «αυλή» του Κούλη.
Δείτε πως ολοκληρώνει σχετικό άρθρο του, υπό τον τίτλο «Η ιστορία και η συγκυρία»:
«… Είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας η επίλυση των προβλημάτων με την ΠΓΔΜ. Η συμφωνία έχει σημεία, στο πλαίσιο του συμβιβασμού, που μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.  Μπορούν να αμβλυνθούν μέσω διασαφηνίσεων, με την καλλιέργεια σχέσεων συνεργασίας και μέσω της συμμετοχής στους δυτικούς θεσμούς. Το πακέτο Πινέϊρο που απορρίψαμε ήταν ευνοϊκότερο από τη σημερινή συμφωνία. Και μια επόμενη ίσως είναι ακόμη χειρότερη από τη σημερινή. Αν υποθέσουμε ότι η Συμφωνία κυρώνεται από το κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας και απορρίπτεται από την ελληνική Βουλή, η χώρα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Παράλληλα θα επανέλθουμε στην προηγούμενη κατάσταση της καπηλείας της ιστορίας και της διαρκούς αντιπαλότητας…».
Λίγο καιρό αργότερα, ο Τσίοδρας ως εκπρόσωπος του Ποταμιού, επιβεβαίωνε την στήριξη της προδοτικής συμφωνίας. Τώρα, ως «μέλος του σκληρού πυρήνα του πρωθυπουργικού επιτελείου», θα επιβεβαιώνει την συμμόρφωση και τον σεβασμό στην προδοτική συμφωνία. Το ένα είναι συνέχεια του άλλου!
Εις ότι αφορά το ερώτημα, αν τυχαία μαζεύει γύρω του «πρεσπίτες» ο Κούλης Μητσοτάκης, δώστε μόνοι σας την απάντηση!

(ΥΓ): Τα… συλλυπητήριά μας σ’ όσους προτίμησαν την ΝΔ από την Χρυσή Αυγή, για «να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και για να καταργηθεί η προδοσία των Πρεσπών, καθώς «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: