Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Αισχρό φιλοσκοπιανό παραλήρημα του συριζαίου Παππά! «Η Μακεδονία ήταν ξακουστή μόνο ως χώρα των σκοπιανών»!


Ήταν τόσο δυνατή και ηχηρή η «σφαλιάρα» που έφαγε το «δεξί χέρι» του Τσίπρα, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, που έβγαλε από μέσα του όλο το μίσος που τρέφουν αυτός και οι όμοιοί του για το Ελληνικό Έθνος και την Ιστορία του.
Μην αντέχοντας στο ελάχιστο την «γιούχα» των κατοίκων της Βέροιας και μιλώντας σε μετρημένους στα δάχτυλα κλακαδόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο αμερικανομπολσεβίκος Παππάς είπε τα εξής ανεπίτρεπτα, απαράδεκτα, ανιστόρητα:
«Κι αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή πριν από την Συμφωνία των Πρεσπών θα με συγχωρέσετε που θα σας το πω, αλλά ήταν ξακουστή ως Μακεδονία μόνο των γειτόνων μας. Κι όταν έλεγε κανείς Μακεδονία διεθνώς, εννοούσαμε την Μακεδονία των γειτόνων μας, την Μακεδονία που τώρα την λέμε Βόρεια Μακεδονία».
Όταν τα Σκόπια έχουν στο πλευρό τους τέτοιους ελληνόφωνους εθνομηδενιστές, που καταλαμβάνουν θεσμικές θέσεις στο κράτος και την κυβέρνηση της Ελλάδος, ας μην φαίνεται παράξενο το μέγεθος του ξεπουλήματος των Εθνικών συμφερόντων που επιχειρείται σ’ όλους τους τομείς.
Ό,τι κι αν κάνουν, όμως, ο Παππάς και οι άμεσοι και έμμεσοι συνεργοί του (στους οποίους, βεβαίως, συμπεριλαμβάνεται και η ΝΔ, η οποία «θα σεβαστεί» την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών) η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού θα δονείται και θα κινείται στο περιεχόμενο του συνθήματος ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: