Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη σχετικά με την σύλληψη της 90χρονης για παρεμπόριο


Όταν στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης «ανθεί» το παρεμπόριο των αλλοδαπών, οι ληστείες και η διακίνηση ναρκωτικών, το εκδικητικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ κρίνει σκόπιμο να ταλαιπωρήσει μία ηλικιωμένη συμπολίτισσα μας, επειδή έχει το θράσος να προτιμάει την εργασία από την μισθοδοτούμενη απραγία, με την οποία οι μπολσεβίκοι επιχειρούν να εξαγοράσουν ψήφους και συνειδήσεις.
Η ιστορία της ηλικιωμένης γυναίκας από τον Πόντο είναι λίγο-πολύ γνωστή. Μια γυναίκα που ήρθε στην Ελλάδα, έχοντας βιώσει την βαρβαρότητα και τις στερήσεις της σοβιετικής κατοχής, κατά την οποία, όμως, διατήρησε ακέραια την ελληνική της αξιοπρέπεια και την μετέδωσε αυτούσια στα παιδιά της, βρέθηκε να διώκεται σήμερα από το κράτος των νεομπολσεβίκων διότι προσπάθησε με τον τρόπο της να βοηθήσει την οικογένεια της, ώστε να επιβιώσει μέσα στην οικονομική κρίση!
Η Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη καταδικάζει την εξόφθαλμη πολιτική των «δυο μέτρων και δύο σταθμών» που επιδεικνύει η πολιτεία σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και δεσμεύεται να πιέσει για την πραγματική (και όχι επιλεκτική) εφαρμογή του νόμου για την ασφάλεια των Θεσσαλονικέων. Η πληγή του παρεμπορίου δεν κλείνει με την συστηματική δίωξη των Ελλήνων που φτωχοποίησαν τα μνημονιακά κόμματα εξουσίας, αλλά με την επιβολή του νόμου τον οποίο συστηματικά καταπατούν οι λαθρομετανάστες.
Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη
Ματθαιόπουλος Αρτέμης


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: