Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Μεγάλη Εθνικιστική Νίκη για το ΕΛΑΜ με 5,65% στην Κύπρο! Χρίστος Χρίστου: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την απελευθέρωση - BINTEO

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ξεκάθαρα τέταρτο με 5,65% το Ε.ΛΑ.Μ - 21.841 Έλληνες και Ελληνίδες στήριξαν τον Χρίστο Χρίστου για Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Πάνω από 21.000 Έλληνες εμπιστεύτηκαν στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου το Ε.ΛΑ.Μ και το πρόεδρό του Χρίστου Χρίστου, γεγονός που καταγράφεται ως μία νέα υπερήφανη νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην μαρτυρική Μεγαλόνησο.
Ύστερα από το 3,71% και τις 13.041 ψήφους των βουλευτικών εκλογών του 2016, το Ε.ΛΑ.Μ και ο Χρίστος Χρίστου κατέγραψαν στις Προεδρικές Εκλογές άνοδο στο 5,65% αφού 21.841 Έλληνες υπερψήφισαν την υποψηφιότητά του, δίνοντας σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Κύπρος δεν είναι απλά Ελληνική, η Κύπρος είναι Ελλάδα.
Και στην Κύπρο, όπως και στην μητροπολιτική Ελλάδα, υψώνονται οι γαλανόλευκες σημαίες των Εθνικιστών ως δείγμα ενός Λαού που μάχεται για την επιβίωσή του και την ταυτότητά του, ενάντια σε ξένους αφεντάδες, διεθνείς επικυρίαρχους και ντόπιους προσκυνημένους.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ξεκάθαρα τέταρτο με 5,65% το Ε.ΛΑ.Μ - 21.841 Έλληνες και Ελληνίδες στήριξαν τον Χρίστο Χρίστου για Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου με το πέρας της καταμέτρησης του εκλογικού αποτελέσματος, όπου 21.841 Έλληνες της Κύπρου πέρασαν στην Εθνική Αντίσταση, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του ΕΛΑΜ στις Προεδρικές Εκλογές εξασφαλίζοντας ποσοστό 5.65%, προέβη στην ακόλουθη δήλωση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των συμπατριωτών μας οι οποίοι μας στήριξαν και πετύχαμε σήμερα αυτή την μεγάλη νίκη. Παλέψαμε σε ένα αγώνα ενάντια στα κόμματα του κατεστημένου και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ένα σεβαστό ποσοστό. Όσοι άνθρωποι μας εμπιστεύτηκαν σήμερα, να γνωρίζουν θα τους αντιπροσωπεύσουμε επάξια και θα συνεχίσουμε τον δίκαιο πολιτικό αγώνα τον οποίο διεξάγουμε.
Τα προβλήματα της πατρίδας μας παραμένουν επί τάπητος. Ο Λαός μας απαιτεί λύσεις σε αυτά που αντιμετωπίζει καθημερινά και εκεί θα στραφούν οι δικές μας προσπάθειες. Είμαστε ένα κόμμα το οποίο στέλνει πάντοτε το μήνυμα της ενότητας προς τον Κυπριακό Ελληνισμό. Έτσι και σήμερα, αυτή την ώρα που μας δίνεται το δικαίωμα, καλούμε τον Κυπριακό Ελληνισμό την επαύριον των εκλογών να είναι ενωμένος μπροστά στα κοινά προβλήματα που θα συναντήσουμε.
Ευχαριστώ και πάλι, από τα βάθη της ψυχής μου όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας και συνεχίζουν να μας συμπαραστέκονται και να είναι βέβαιοι ότι από σήμερα και στο εξής κανένας δεν θα μπορέσει να κοροϊδέψει ξανά την Πατριωτική Παράταξη».
Μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο κ. Χρίστου δήλωσε ότι: «Θα στείλουμε και στους δύο εναπομείναντες υποψηφίους το σχετικό ερωτηματολόγιο και μετά από συνεδρία των συλλογικών οργάνων τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση».
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: