Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Μέλη «αντιφασιστικής» παρακρατικής συμμορίας οι τρεις συλληφθέντες για φθορές στα ακυρωτικά μηχανήματα

Μέλη «αντιφασιστικής» παρακρατικής συμμορίας οι τρεις συλληφθέντες για φθορές στα ακυρωτικά μηχανήματα
«Λαυράκι» έβγαλε η σύλληψη των τριών αληταράδων που έσπαγαν τα ακυρωτικά μηχανήματα σε λεωφορεία. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας επί του θέματος, στο οποίο υπό τον τίτλο «Έσπαγαν τα ακυρωτικά, κρατούσαν και… σημειώσεις» και υπότιτλο «Στους 3 συλληφθέντες βρέθηκαν χειρόγραφα με τα δρομολόγια λεωφορείων που χτυπούσαν» αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις επτά δρομολογίων λεωφορείων στα οποία έχουν καταγραφεί φθορές ακυρωτικών μηχανημάτων, βρέθηκαν στην κατοχή των τριών συλληφθέντων που είναι ύποπτοι για βανδαλισμούς σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ένα από τα δρομολόγια ήταν της γραμμής «822» Νέα Ζωή - Αγ. Αντώνιος, στο οποίο άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές σε δύο ακυρωτικά μηχανήματα, λίγο πριν από την σύλληψη των τριών ατόμων. Σε άλλες χειρόγραφες σημειώσεις υπήρχαν αναφορές από μέρος φεϊγβολάν για τις ελεύθερες μετακινήσεις αλλά και για εκδηλώσεις υπέρ μεταναστών και προσφύγων.
Οι συλλήψεις του 39χρονου και των δύο 23χρονων, έγινε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που αναζητούσαν τα άτομα βανδαλισμών στα ακυρωτικά μηχανήματα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στο Περιστέρι. Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο των φθορών έξω από το 13ο και 33ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, εντοπίστηκαν οι τρεις ύποπτοι να κάνουν γκράφιτι με σπρέι στους τοίχους του σχολικού συγκροτήματος γράφοντας: ‘’Τα προσφυγόπουλα στο σχολείο, οι φασίστες στις τρύπες τους’’.
Μετά την προσαγωγή τους, στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκαν ξύλινα κοντάρια, έντυπο αναρχικό υλικό, τρία σφυριά, ένα καλέμι, δύο σπρέι χρώματος, ενώ στο σπίτι ενός εκ των 23χρονων, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι φωτοβολίδων, πτυσσόμενο κλομπ, ένα αστέρι… νίντζα, κροτίδες και αθύρματα. Στο τετράδιο με τα δρομολόγια των ΜΜΜ, στα οποία είχαν καταγραφεί φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα, υπήρχε και σημείωση με την διεύθυνση του σχολικού συγκροτήματος που έκαναν γκράφιτι. Οι νεαροί φέρεται να αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή τους σε φθορές ακυρωτικών μηχανημάτων και προβάλλουν ως άλλοθι ότι στο σχολείο κατευθύνθηκαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Οι τρεις συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκαν χθες για να δικαστούν, ωστόσο η δίκη τους αναβλήθηκε για σήμερα και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι».
Το «λαυράκι» για τα θρασύδειλα αυτά υποκείμενα, τα οποία πιάστηκαν μεν να βανδαλίζουν αλλά παριστάνουν τώρα το «κορόιδο», είναι ότι ανήκουν σε συγκεκριμένη παρακρατική «αντιφασιστική» ομάδα, η οποία μάλιστα έκανε και κάλεσμα «αλληλεγγύης» στα δικαστήρια, για την περίπτωσή τους. Πρόκειται για παρακρατική ομάδα της οποίας η συνθηματολογία και (κυρίως) η πρακτική εφαρμογή εμπίπτουν στην ρητορική μίσους και στις βίαιες - εγκληματικές επιθέσεις σε πολιτικά αντιφρονούντες, που αποτελούν και τα δύο ποινικά κολάσιμες ενέργειες.
Με δεδομένο ότι εδώ και καιρό έχουμε σωρεία βανδαλισμών σε ΜΜΜ, είναι αντιληπτό ότι η συγκεκριμένη «αντιφασιστική» ομάδα αποτελεί ξεκάθαρα εγκληματική οργάνωση, η οποία εκτός από τους έμψυχους έχει βάλει στο στόχαστρό της και άψυχα αντικείμενα. Αλήθεια, ο εισαγγελέας θα ασκήσει δίωξη εναντίον της συγκεκριμένης συμμορίας στην οποία ανήκουν οι τρεις συλληφθέντες;
Ο λογαριασμός όλων των μέχρι τώρα ζημιών μπορεί να αποδοθεί στα θλιβερά αυτά υποκείμενα, τα οποία μπορούν να απευθυνθούν για συμπαράσταση στον γιο του… Σκουρλέτη εάν το επιθυμούν. Οποιαδήποτε συγκάλυψη των διωκτικών αρχών απέναντι στα παρακρατικά αυτά αποβράσματα (τα οποία άλλοι «αντιφασίστες» τα χαρακτήρισαν «ασφαλίτες» και μετά τα «καρπάζωσαν» στο Πολυτεχνείο τον Φεβρουάριο του 2015, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) προδίδει συνενοχή στα αμέτρητα μέχρι στιγμής εγκλήματά τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: