Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ...!!! 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ...!! Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΙ ΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ...!!

Σε 8ετή φυλάκιση για υπεξαίρεση καταδικάστηκε ο Σώρρας
Σύμφωνα με πληροφορίες η ποινή τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύζυγό του είναι χωρίς αναστολή και προβλέπει και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
Ποινή φυλάκισης οχτώ ετών επέβαλε δικαστήριο στην Πάτρα στον Αρτέμη Σώρρα μετά τη μήνυση που υπέβαλαν ο πρώην συνεργάτης του και ο κουμπάρος του για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πλήροφορίες η ποινή τόσο για τον κ. Σώρρα όσο και για τη σύζυγό του είναι χωρίς αναστολή και χωρίς δυνατότητα έφεσης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην απόφαση προβλέπεται και πενταετης στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Μηνυτές του Πατρινού «σωτήρα της Ελλάδας» ήταν ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος κατήγγειλλε ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.
Σε δηλώσεις του πριν την ανακοίνωση της απόφασης ο κουμπάρος και κατήγορος του Αρτέμη Σώρρα, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, την οποία κατονόμασε ως τον «ιθύνοντα νου» και όλων όσοι εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: