Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Μπομπολικό “Έθνος”: Καμμία αναφορά στην μη εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο επεισόδιο με Κουμουτσάκο

Το βούλωσαν μετά τον διασυρμό στο Μπομπολικό “Έθνος”: Καμμία αναφορά στην μη εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο επεισόδιο με Κουμουτσάκο
Η ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ Κουμουτσάκου αποτέλεσε πραγματικό κόλαφο για όλους εκείνους που επιχείρησαν να δημιουργήσουν από το πουθενά μια ακόμη «Χρυσαυγειάδα».
Τόσο η είδηση της ολοκλήρωσης της εισαγγελικής έρευνας όσο και το γεγονός ότι «δεν προέκυψαν ποινικές ευθύνες εις βάρος δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής που είχαν κατανεμηθεί, έτσι το σκέλος αυτό της υπόθεσης τέθηκε με διάταξη στο αρχείο», όπως έγραψε συγκεκριμένα μια εφημερίδα, έπαιξε σε αρκετά έντυπα. Ακόμα και η «Εφημερίδα των Συντακτών» δημοσίευσε την είδηση.
Από περιέργεια ανοίξαμε τις σελίδες του «Έθνους» της Παρασκευής, για να δούμε τι θα έγραφε για την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας. Τι θα υποστήριζε τώρα, μετά δηλαδή το τρομερό και φοβερό εκείνο δημοσίευμα με τον χαρακτηριστικό τίτλο «αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο», όπου οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της φυλλάδας του Μπόμπολα έριχναν την ευθύνη των λεγομένων αυτών στο στόμα του Ηλία Κασιδιάρη, όπως «κατήγγειλε» «αυτόπτης μάρτυρας» (ρε με αυτούς τους μάρτυρες…).
Φυλλομετρήσαμε το «Έθνος» και ξεψαχνίσαμε τις σελίδες του, για να βρούμε κάποια αναφορά στο τόσο αυτό σημαντικό γεγονός, αρκετές φορές. Μάταια, όμως. Κοιτάξαμε ακόμη και τις αθλητικές σελίδες, μήπως «παράπεσε» εκεί η είδηση. Και πάλι «άνθρακες ο θησαυρός».
Σε μια ύστατη προσπάθεια αναζήτησης ανοίγουμε την σελίδα 38, μήπως κατά λάθος ο «δαίμων του τυπογραφείου» έστειλε την είδηση εκεί που δημοσιεύονται οι μικρές αγγελίες και οι ροζ γραμμές. Τζάμπα ο κόπος.
Μια από τα ίδια, καθώς η σελίδα ήταν γεμάτη με καλέσματα του τύπου “Hot Ιστορίες”, “καυτές γραμμές”, “πάρε με τώρα”, “Σε περιμένω”, “Δυνατές απολαύσεις”, τα οποία προφανώς αποτελούν μέρος της… ποιοτικής απάντησης του “Έθνους” στους «αγροίκους» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι υπονομεύουν την Δημοκρατία ακόμη και με την μη δημοσίευση ροζ αγγελιών…
Πέρα από την πλάκα όμως, μια φυλλάδα, η οποία ανακάλυψε «ντοκουμέντα», όπως άσχετες αφηγήσεις διαφόρων «μαρτύρων» και «βάφτιζε» στο παρελθόν ως Γερμανό νεοναζί έναν Πόντιο από τα Γιαννιτσά (!), τι θα μπορούσε να γράψει μετά από τέτοιο φιάσκο; Αποσιωπά, λοιπόν, τελείως την είδηση και «όλα καλά».
Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε ότι βγάζουν περισσότερο γέλιο και από τα σκίτσα του Αρκά που προσφέρουν ως δώρο, μπας και πουλήσουν κανένα φύλλο παραπάνω. Τώρα, όμως, απλώς δείχνουν το πόσο αναξιόπιστοι και εμπαθείς με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι, για λόγους ευνόητους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: