Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

675.000 ευρώ για τους λαθρομετανάστες: ο Καμμένος μετέτρεψε τον Ελληνικό Στρατό σε κουβερνάντα των ισλαμιστών

675.000 ευρώ για τους λαθρομετανάστες: ο Καμμένος μετέτρεψε τον Ελληνικό Στρατό σε κουβερνάντα των ισλαμιστών
Σε αντιρατσιστική Μ.Κ.Ο. τείνουν να μετατρέψουν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις οι εθνομηδενιστές της Αριστεράς σε αγαστή συνεργασία με τους ελαφροδεξιούληδες του Καμμένου.
Αντί της διαφύλαξης της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και αποτροπής της οιασδήποτε επιβουλής, οι αλλεργικοί στο χακί πολιτικάντηδες της αντεθνικής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ έδωσαν στο Στράτευμα ρόλο υπηρέτη των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών! Πέραν βεβαίως της απαξίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, εγείρεται και ζήτημα οικονομικής τάξεως καθώς η Εθνική Άμυνα επιβαρύνεται με δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος από την φιλοξενία και σίτιση των λαθροεισβολέων.
Όπως ενημέρωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, από τα τέλη Αυγούστου και μέχρι σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν δαπανήσει ποσό άνω των 675.000 ευρώ για τη σίτιση των λαθρομετανάστων, η οποία καλύπτει τρία γεύματα ημερησίως. Το ημερήσιο κόστος ανά λαθρομετανάστη είναι 5 ευρώ, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις επιβαρύνονται ακόμη και το κόστος εφοδιασμού καυσίμων των οχημάτων της «Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής», στη Λέσβο, στον Έβρο και στην Αθήνα!
Κι όλα τα ανωτέρω σε συνθήκες ανέχειας για μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού, για το οποίο φυσικά, ο «ανθρωπισμός» των απατεώνων του δήθεν αντιρατσισμού απουσιάζει επιδεικτικά!
Η θέση της Χρυσής Αυγής βρίσκει απόλυτη ταύτιση στους στίχους του μεγάλου Γεωργίου Σουρή:
«Στρατός που δεν αιμάτωσε το ξίφος του ακόμη,
Στρατός που τον κατάντησαν να γίνει κουβερνάντα,
Στρατός που τον εμάραναν τα λείψανα κι οι δρόμοι,
τέτοιος Στρατός καλλίτερα να λείψει μια για πάντα.
Εμπρός Στρατέ των Τελετών, εμπρός Στρατέ λειψάνων,
και γλυκοφέγγει χαραυγή των Εθνικών Παιάνων»!
Ευάγγελος Καρακώστας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: