Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Αποστομωτική απάντηση της συναγωνίστριας Ουρανίας Μιχαλολιάκου σε ανιστόρητο αντιδήμαρχο του Καμίνη

Αποστομωτική απάντηση της συναγωνίστρια Ουρανίας Μιχαλολιάκου σε ανιστόρητο αντιδήμαρχο του Καμίνη - ΒΙΝΤΕΟ
Για μια ακόμη φορά απεδείχθη η έλλειψη επαφής με την Ιστορία από την λαθρολάγνα Δημοτική Αρχή.
Σε υπόδειξη της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» και συγκεκριμένα του Ηλία Κασιδιάρη, να αποκατασταθούν το ακρωτηριασμένο χέρι του αγάλματος του Ηνίοχου αλλά και οι φθορές που έχει υποστεί το άγαλμα του «Διός» ή «Ποσειδώνα», που κοσμούν την αίθουσα Δημοτολογίου  στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Αντιδήμαρχος Αστικής Υποδομής κ. Γεώργιος Χ. Αποστολόπουλος, με ειρωνικό ύφος απάντησε:
«Θα ξεκινήσω με ένα προ ημερησίας που είχε βάλει η Ελληνική Αυγή από προηγούμενη συνεδρίαση, για τα αγάλματα που είναι στην αίθουσα του Δημοτολογίου γιατί είναι ακρωτηριασμένα δεν έχουν χέρια συγκεκριμένα, επειδή ξέρω την ευαισθησία σας για το αρχαίο Ελληνικό κάλος αλλά τυχαίνει να έχουμε κι εμείς ευαισθησίες, το πρωτότυπο δεν έχει χέρια, προτείνεται να βάλουμε στα αντίγραφα χέρια; Σκεφτείτε το και πείτε μου… έτσι»;
Βέβαια τα γέλια τόσο του ανιστόρητου Αντιδημάρχου, όσο και των υπολοίπων συμβούλων της Δημοτικής Αρχής κόπηκαν απότομα όταν έλαβαν την απάντηση από την συναγωνίστρια Δημοτική Σύμβουλο Ουρανία Μιχαλολιάκου:
«Επειδή προηγουμένως ακούστηκαν κάποιες ανακρίβειες και μάλιστα με πάρα πολύ ειρωνικό τρόπο, να σας ενημερώσουμε κ. Αποστολόπουλε πως στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεν γνωρίζατε καν ότι υπήρχε το άγαλμα του Ηνίοχου… ότι το ένα χέρι είναι ακρωτηριασμένο, το άλλο όμως δεν είναι.. αλλά από εδώ λείπει (δείχνοντας και τις ανάλογες φωτογραφίες τόσο με το πρωτότυπο άγαλμα όσο και με το αντίγραφο), οπότε την επόμενη φορά που θα θέλετε να προσβάλετε κάποιον να το κάνετε λίγο καλύτερα». 
Είναι γνωστό ότι οι θιασώτες της νέας τάξης και της πολυπολιτισμικότητας, απαξιώνουν την Ελληνική ιστορία και τον Ελληνικό πολιτισμό, αφού προφανώς προτιμούν να διαβάζουν ό,τι  θολοκουλτουριάρικο ιδεολόγημα κυκλοφορεί. Επομένως, μήπως, θα πρέπει να εγγραφούν σε πολυπολιτισμικό σχολείο, έτσι, για να είναι και συνεπείς με τις απόψεις τους;
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: