Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΛΩΣ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΚΑΛΩΣ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΗ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΗ!

diamantopoulos
Την αναρχική ιδεολογία του επικαλείται σε ανάρτησή του στο Facebook ο «γουναράς» («ραντεβού στα γουναράδικα») βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι αγνόησε την «συμβουλή» Τσίπρα προς τους βουλευτές του και πήρε βουλευτικό αυτοκίνητο: «Δεν συμμετέχω σε αρχηγικό κόμμα, και επειδή ως αριστερός με ελευθεριακές-σοσιαλιστικές απόψεις προερχόμενος από το κίνημα, έχω βαθειά ριζωμένη την κουλτούρα της συλλογικότητας, δεν εκτελώ προσωπικές εντολές κανενός αλλά υλοποιώ συλλογικές αποφάσεις, όταν λαμβάνονται τέτοιες τις σέβομαι απόλυτα…».
Ταυτοχρόνως, ο αναρχοκομμουνιστής βολευτής, τάσσεται εναντίον του περιορισμού των προνομίων των βολευτών, υποστηρίζοντας ότι γίνεται για… αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης: «Η μεγαλύτερη περικοπή των βουλευτικών διευκολύνσεων έγινε από την κυβέρνηση Γ. Α. Παπανδρέου έτσι ώστε ο λαός να καταπιεί ευκολότερα το «χάπι» του μνημονίου».
Εξηγεί τέλος ότι πήρε την απόφαση να παραλάβει βουλευτικό αυτοκίνητο, με τη δικαιολογία ότι «άλλαξε δραστικά» η ζωή του από τότε που έγινε βολευτής και τώρα χρειάζεται «ένα σύγχρονο όχημα μεταφοράς»! Παράλληλα, υπεραμύνθηκε του υπάρχοντος βουλευτικού προνομίου της στέγης (ή 1.000 ευρώ το μήνα ενοίκιο για σπίτι ή διαμονή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του κέντρου των Αθηνών…), θέτοντας όμως και θέμα… τροφής:
«Έχετε μήπως υπόψη σας κάποιον εργαζόμενο-υπάλληλο που η εργασία του προϋποθέτει την περιοδεία στον νομό ή στην πόλη να το κάνει με δικό του μέσο ή κάποιον που αναγκάζεται να περιοδεύει «εκτός έδρας» να μην του παρέχεται από την εταιρία του, στέγη, τροφή και μέσο μετακίνησης;».
Το έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν και το επαναλαμβάνουμε γιατί επαληθεύεται διαρκώς: ο κομμουνισμός θέλει καλοπέραση…
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: