Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

45 αστυνομικοί για την φύλαξη της Συγγρού - Ούτε αστυνομικό τμήμα δεν διαθέτει τόσους!

Ξεφτίλα: 45 αστυνομικοί για την φύλαξη της Συγγρού - Ούτε αστυνομικό τμήμα δεν διαθέτει τόσους!
Τον πόλεμο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κήρυξε η Νέα Δημοκρατία, μετά την απόφαση να μειωθούν δραστικά οι αστυνομικοί που απασχολούνται στη φύλαξη των κεντρικών γραφείων της ΝΔ στη Συγγρού!
Πιο συγκεκριμένα, καθεστωτικά μέσα αναφέρουν πως η ενέργεια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μειώσει τους αστυνομικούς που απασχολούνται στη Συγγρού από 45 (!) σε 15, προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις από μέρους των στελεχών της ψοφοδεξιάς! Επικαλέστηκαν μάλιστα πως τα γραφεία της Συγγρού έχουν δεχθεί κατά καιρούς επιθέσεις και ως εκ τούτου, δικαιολογείται ο υψηλός αριθμός των αστυνομικών.
Οι ίδιοι αυτοί νεοδημοκράτες ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να στερήσουν από τους κατονομαζόμενους σε προκηρύξεις, στόχους τρομοκρατών βουλευτές της Χρυσής Αυγής την αστυνομική φρουρά. Άξιο ειδικής μνείας βεβαίως, το γεγονός της απουσίας αστυνομικής δύναμης στα γραφεία της Τ.Ο. Β. Προαστίων, το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου 2013, όταν δολοφονήθηκαν άνανδρα από τρομοκράτες οι συναγωνιστές Γ. Φουντούλης και Μ. Καπελώνης. Ακόμη και μετά από αυτή τη θρασύδειλη δολοφονία δύο νέων Ελλήνων και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό την ηγεσία του αρλεκίνου Δένδια, αρνούνταν επίμονα την διάθεση αστυνομικής φρουράς σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Χαρακτηριστική υπήρξε μάλιστα η αντίδραση του μετέπειτα υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικίλια, ο οποίος όταν είχε ερωτηθεί για τον κίνδυνο που διέτρεχαν οι βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής από τρομοκρατικές επιθέσεις είχε απαντήσει: «να πάψουν να δραστηριοποιούνται στη Χρυσή Αυγή για να κοιμούνται ήσυχοι όπως ο υπόλοιπος κόσμος»!
Κι όμως, οι παράγοντες της ψοφοδεξιάς -και των Μνημονίων για να μην ξεχνιόμαστε-, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για την μείωση της αστυνομικής φρουράς της Συγγρού και πέτυχαν να κρατήσουν εν τέλει 25 από τους προϋπάρχοντες 45 αστυνομικούς. Περισσότεροι από 45 αστυνομικοί, οι ίδιες δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν, διατίθενται αποκλειστικά για τη φύλαξη του προέδρου της ΝΔ, Α. Σαμαρά! Ή με απλά λόγια, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει την πολυτέλεια να φυλάσσεται από ένα υπερπλήρες και πολυδύναμο αστυνομικό τμήμα!
Κατά τα λοιπά, ζούμε σε Κράτος ισονομίας και ισοπολιτείας, όπου φυσικά η εγκληματικότητα καλπάζει αλλά οι μόνοι που αισθάνονται ασφαλείς είναι οι νεοδημοκράτες. Και πώς να μην είναι άλλωστε.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: