Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

30 εκατομμύρια από τον Σόρος στον ΣΥΡΙΖΑ για τις Πρέσπες. Σιωπή από την Νέα Δημοκρατία!

 

Νέα συνταρακτική αποκάλυψη ήλθε στην δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες. Στην διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου της κυβερνήσεως Τσίπρα, ο τότε υπουργός της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είπε μεταξύ άλλων:

“Καμμένος (προς Τσίπρα): Δεν πρόκειται να συμπλεύσω στην προσπάθεια για ανατροπή της κυβέρνησης, αλλά δεν μπορεί να με υποκαθιστά ο Κοτζιάς και να μαθαίνω από τρίτους τα γεγονότα. (Απευθυνόμενος στον Κοτζιά): Σκορπίζεις τα μυστικά κονδύλια όπου θέλεις εσύ, ενώ πήρε και 30 εκατομμύρια από τον Σόρος για να πληρώσεις διαφόρους για τις Πρέσπες”

30 εκατομμύρια ευρώ από τον προστάτη των Σκοπίων Σόρος, και πατέρα της παγκοσμιοποίησης στον Τσίπρα. Και εκτός από αυτά και αρκετά εκατομμύρια στους κάθε είδους εθνομηδενιστές, που στήριξαν την αντεθνική συμφωνία. Η αποκάλυψη αυτή είναι μέγα πολιτικό θέμα και θα έπρεπε η Νέα Δημοκρατία να το αναδείξει, αλλά δεν το έκανε… Και πως να το κάνει, αφού εφαρμόζει αυτή σήμερα με ευλάβεια την συμφωνία των Πρεσπών; Δεν αποκλείεται μάλιστα να τα είχε πάρει και αυτή από τον Σόρος και να είχε δεσμευτεί ότι δεν θα αντιδράσει σαν κυβέρνηση όταν γινόταν. Μη ξεχνάτε εξάλλου και τον “λαγό” καθηγητή Συρίγο που είχε δηλώσει πριν ακόμη γίνουν οι εκλογές ότι αν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών. Σε πρόσφατο τηλεπαιχνίδι ετέθη το ερώτημα πότε δεν μπορεί να λειτουργήσει η Βουλή. Και η σωστη απάντηση ήταν όταν διαθέτει λιγότερους από 200 βουλευτές. Θυμίζουμε ότι στην σχετική ψηφοφορία ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, πρότεινε να παραιτηθούν οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ οπόταν και ο αριθμός των βουλευτών έπεφτε κάτω από 200 και δεν θα μπορούσε να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών. Τότε ο Δένδιας ούρλιαζε για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, ενώ και κάποιοι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έλεγαν, παριστάνοντας τους συνταγματολόγους ότι αυτό δεν ισχύει! Δεν είναι τυχαίο ότι οι κύριοι αυτοί μετά από λίγο καιρό πήραν τον δρόμο της λιποταξίας. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  

https://koinonikosethnikismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: