Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Υπόδικος με τον αντιρατσιστικό ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος για τους μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης, που επιμένουν ότι είναι Τούρκοι!

 

Ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ μιλώντας σε τουρκικό κανάλι είπε ότι η τουρκική μειονότητα απειλείται. Στο πλευρό του με επίσημη ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών. Και η Νέα Δημοκρατία να λέει τα δικά της και να μη την ακούει κανείς και να την γραφεί στα παλαιότερα των υποδημάτων του ο κάθε Χουσεϊν και ο κάθε Ζεϊμπέκ που αλωνίζουν στην Θράκη μας. 

Θυμίζουμε ότι μέσα στην Βουλή ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Βούτση, του είχε πει ότι θα πρέπει οι μουσουλμάνοι βουλευτές όντας μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου δεν πρέπει να δηλώνουν ότι έχουν μητέρα πατρίδα τους την Τουρκία. Σε απάντηση ο Βούτσης τιμώρησε πειθαρχικά σαν πρόεδρος της Βουλής τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και είπε ότι αφού έχουν εκλεγεί έχουν δικαίωμα να λένε ότι έχουν μητέρα πατρίδα όποια θέλουν! Η συνέχεια ήταν μήνυση με τον αντιρατσιστικό από τον γνωστό Δήμητρα και ένα δικαστήριο σε αναμονή. Αυτό για το γεγονός είναι μία ακόμη απόδειξη για το ποιοι ήταν οι μοναδικοί που δίνανε μάχες για τα εθνικά θέματα στην Βουλή.

Π.Γ.Μ.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: