Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Μα πως, αφού η Τουρκιά είναι… διεθνώς απομονωμένη; Η κυβέρνηση Μπάιντεν ζητά από το Κογκρέσο να εγκρίνει την αναβάθμιση των τουρκικών F-16!

 

Το μονότονο παραμύθι που μας πουλάνε την τελευταία τριετία η χούντα Μητσοτάκη, τα δημοσιογραφικά της παπαγαλάκια και οι επί των διεθνών θεμάτων αναλυτάδες της tv, είναι πως η Τουρκιά είναι… διεθνώς απομονωμένη.

Και πως ειδικά τώρα, που παίζει το ρόλο του «επιτήδειου ουδέτερου» στο ρωσσο-ουκρανικό και που δεν συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσσίας, θα… απομονωθεί διεθνώς ακόμα περισσότερο, από «φίλους» και «συμμάχους». Ενώ είμαστε «δεδομένοι και προβλέψιμοι» (όπως δήλωσε χθες στη βουλή ο υπουργός Νατοϊκής Αμύνης, Παναγιωτόπουλος), μόνο κέρδη θα έχουμε…

Ας δούμε τώρα ποια είναι η πραγματικότητα, με μια είδηση της τελευταίας στιγμής:

Η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν (ή Μπαιντενόπουλου, λόγω του… φιλελληνισμού του) ζήτησε από τους επικεφαλής του αμερικανικού Κογκρέσου να εγκρίνουν την πώληση προηγμένων οπλικών συστημάτων και άλλου εξοπλισμού για τον στόλο μαχητικών αεροσκαφών F-16 της Τουρκίας, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι, που επικαλείται η Wall Street Journal, προετοιμάζοντας, έτσι, το έδαφος για μια επικείμενη πρόταση περί πώλησης επιπρόσθετων αεροσκαφών στην Τουρκιά!

Αυτά και περαστικά σε όσους τρώνε το σανό που τους προσφέρουν απλόχερα τα σκυλιά του Μητσοτάκη!

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: