Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Τοποθέτηση Δημοτικής Συμβούλου Ουρανίας Μιχαλολιάκου για τα περιστατικά σεξουαλικής βίας

 

Η Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων Ουρανία Μιχαλολιάκου σπάει την συνωμοσία της σιωπής που έχουν επιβάλλει τα καθεστωτικά μέσα του συστήματος απέναντι στα περιστατικά παρενόχλησης και σεξουαλικής βίας.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε όλοι γίνει μάρτυρες στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων του καλλιτεχνικού χώρου σχετικά με περιστατικά παρενόχλησης ηθοποιών και καλλιτεχνών από σκηνοθέτες, θιασάρχες, υπεύθυνους παραγωγών, δημοσιογράφους αλλά ακόμα και προπονητές οι οποίοι , σύμφωνα με τις καταγγελίες πολλών επωνύμων, εκμεταλλευόμενοι την εξουσία που απορρέει από τις θέσεις τους έχουν επιχειρήσει να ασελγήσουν ή έχουν ασελγήσει εις βάρος τους. Είναι οι ίδιοι μεγαλοπαράγοντες του θεάματος, που χρόνια τώρα προβάλλονταν ως τα απόλυτα πρότυπα από τα ΜΜΕ. Είναι οι ίδιοι μεγαλοπαράγοντες που χωρίς να σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας ζητούσαν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής επηρεάζοντας σκόπιμα την έδρα του δικαστηρίου. Είναι οι ίδιοι μεγαλοπαράγοντες που έχουν υποστηρίξει κόμματα της αριστεράς αλλά και της δήθεν εθνικόφρονης δεξιάς και έχουν διοριστεί από τις πολιτικές ελίτ σε θέσεις ισχύος όπως γίνεται συστηματικά στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, στην πιστή τήρηση του πελατειακού κράτους. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις των προσώπων αυτών, είδαμε τα ΜΜΕ να επιχειρούν την συγκάλυψη τους και την προσπάθεια της όσο το δυνατόν μικρότερης έκθεσης τους στους τηλεοπτικούς φακούς.

Γιατί όμως γίνονται όλα αυτά; Ποιός ο λόγος της συγκάλυψης, του ξεπλύματος ή ακόμα και της υπεράσπισης σε κάποιες περιπτώσεις αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι έχουν καταγγελθεί για τόσο ειδεχθείς πράξεις; Σχετίζεται αυτό με τις πολιτικές πεποιθήσεις τους; Ρητορικά ερωτήματα που φυσικά αμφιβάλλουμε αν πάρουν κάποια απάντηση.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου ως δημοτική σύμβουλος Αθηναίων και εκπροσωπώντας τις Ελληνίδες Εθνικίστριες παραθέτει τα γεγονότα και μεταφέρει την άποψη της θέτοντας και κάποια κοινωνιολογικά ερωτήματα ως τροφή για σκέψη.

Η τοποθέτηση αυτή αποτελεί την πρώτη από τις πολλές που θα φιλοξενηθούν στο νέο κανάλι της Συναγωνίστριας.

Καμία ανοχή στους επίδοξους βιαστές και σε όσους παρενοχλούν συστηματικά εκμεταλλευόμενοι καταχρηστικά μια εξουσία που χαρίστηκε εξ αιτίας γνωριμιών. Οι Ελληνίδες έχουν Φωνή! 


https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: